Wat leuk dat ik je zie
Perfectlittelworld > Advertentie > Holland & Barret

Holland & Barret

De Tuinen, ik vond dat veel mooier klinken, en jij? 

Holland & Barret, dat is/was De Tuinen. Ik vraag me af waarom er steeds naamsveranderingen moeten komen, en jij? Zo ben je ergens aan gewend en ineens is het weer iets anders. Natuurlijk blijven vaak de producten hetzelfde, maar toch moet ik er steeds weer aan wennen.

Maar, ze blijven wel mooie actie’s houden en daar heb ik al heel vaak gebruik van gemaakt hoor. Nu is er de actie “3halen1betalen

Sla je slag zou ik zeggen, ik ga dit wel weer doen. 

 

Wat is er allemaal wat je kan kopen met deze actie?
Natuurlijk weer de olie. Ik ben dol op olie. Ik gebruik het voor mezelf in te smeren, voor mijn haren, mijn voeten. Het is zo veelzijdig.

Nu het voelt alsof de Herfst er al aan komt, kan je weer vitaminen gebruiken. Vitamines & Supplementen, we slikken ze straks allemaal weer.

De dag, nacht en Aloë Vera creme is ook niet meer weg te slaan uit het assortiment van de Tuinen.

Oh en vergeet je ippies niet te sparen. Of heb je die nog niet?
Ik zal er eens een artikel over gaan schrijven, want je kan er heerlijk mee gaan sparen. Ook bij de Tuinen bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Top
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Abd you like cookies right? more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close