Zie de maan schijnt door de bomen

En zo zal het gaan klinken over precies 54 dagen. Dan zal het weer Sinterklaas zijn.

Wat en wie is Sinterklaas nu wel niet? Ik dacht vroeger en ik denk vele met mij dat Sinterklaas echt uit Spanje kwam. Niets is minder waar.

Nog even voor diegene dit nog niet weten. Sint-NicolaasSint of de Goedheiligman is  Sinterklaas is gebaseerd op de bisschop Nicolaas van Myra, die in de derde eeuw na Christus in Klein-Azië leefde. Het personage van Sinterklaas is een statige oude man met witte baard en haren, rode mijter en mantel. Hij rijdt op een schimmel, en heeft een of meer helpers, Piet(en). Klik op de rose woorden om naar Wiki te gaan.

 

Maar bij Sinterklaas hoort lekkernijen en kadootjes. bol.com kennen we allemaal en nu hebben ze dus ook een assortiment voor Sinterklaas in de winkel. Dus, kan jij om 1 of andere reden niet jouw snoepgoed halen? dan bestel je het toch via bol.com?

 

Ik ben zelf een enorme snoepkont, dus het strooigoed is aan mij wel besteed. En! kom je net wat tekort, bestel het nog even snel en zeker weten de volgende dag in huis.

Wat verkopen ze allemaal?

Het assortiment is nog niet heel erg breed, maar er zal wel een aanvulling gaan komen. Maar ik ben al heel erg blij met deze producten.

Laten we al wat gaan bestellen.

Zie de maan schijnt door de bomen.
Makkers staakt uw wild geraas.
‘t Heerlijk avondje is gekomen,
‘t avondje van Sinterklaas.

Vol verwachting klopt ons hart,
wie de koek krijgt, wie de gard.
Vol verwachting klopt ons hart,
wie de koek krijgt, wie de gard.

 

Mylittleperfectworld with  

 

Spread the love