Vitamines zijn goed voor je. ik neem altijd 5 tabletjes per dag. Vitamine C dus. Als ik wakker ben, pak ik ze automatische.

Maar wist jij dat vitamine C ook goed voor je huid is?

Ik wilde mijn gezicht ook een boost geven.

Ik was aan de Google geslagen  en zocht op Vitamine C voor het gezicht, en ik kwam uit op Novexpert. Ik ben de reviews gaan lezen en het waren allemaal positieve reviews.

Ik ben naar ICI Paris gegaan, want daar was het op het moment in de aanbieding, en kocht het. Die jongedame wilde het mij ook eerst allemaal gaan uitleggen, maar nee, dat hoefde voor mij niet, want ik wist al hoe het werkte. Het is niet goedkoop, maar voor een keer moet dat kunnen. Je doet er lang mee, dus voor deze keer eens gedaan.

Het koste mij (Vorig jaar)  € 73.65. Ik heb een kaart van ICI Paris dus ik kreeg dan ook korting. Natuurlijk nog heel erg duur.

Wat ze jou beloven:

BOOSTER SERUM met gestabiliseerde vitamine C COMPLEX

Booster Serum met vitamine C bevat 75% natuurlijke ingrediënten en 25% gestabiliseerde vitamine C complex.

Dit unieke serum zijn twee soorten van gestabiliseerde vitamine C.

Biedt krachtige anti-aging / anti-rimpel zorg (collageen booster) en zorgt voor een stralende huid. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

De gepatenteerde ingrediënt NOVAXYLINE (-alg) maakt de huid zelf hyaluronzuur en collageen aan. Elk product is door een Franse arts bewezen en onderschreven, dat hypoallergeen  effectief is. In vijf seconden, een stralende teint, een anti-rimpel effect (tot 45,7% vermindering van rimpels) binnen 5 minuten een liftend effect en / of binnen 5 weken.

Heb jij een serum onder je dag/nachtverzorging?

 

Continue reading

 

Mylittleperfectworld with 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update