Ik ben dol op kleding, schoenen en tassen


Fashion en Living, Online shopping / donderdag, augustus 17th, 2017

Wie is er nu niet dol op kleding? Jij toch ook? Voor mij moeten het geen dure kleding zijn hoor.

De kleding moet mij aanspreken en het moet mij staan, en ik moet mij er lekker in voelen. Dat is toch het belangrijkste? En daarbij, ik vind de duurdere merken niet eens altijd even mooi.

Maar, smaken verschillen natuurlijk.

Ik koop bijvoorbeeld ook veel online. natuurlijk shop ik ook wel buiten, maar lekker thuis met een cappu naast mij, als het slecht weer is, lekker het internet afgaan om te zien waar er HOT items zijn voor mij.

Ik heb natuurlijk mijn favoriete winkels. Zijn er niet extreem veel hoor. En dat is naar mijn mening ook niet nodig, als jij je goed voelt bij die producten van de desbetreffende winkel is het toch goed?

En juist het internet op te gaan ben ik weer een te leuke shop tegen gekomen!

Kijk snel verder

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update