Hier wilde ik het dus over hebben. De nieuwe catalogus van Ikea is uit! Ik ben dol op de Ikea catalogus. Jij ook? Ze worden straks weer massaal opgestuurd en de huisvrouwen vinden ze weer op de mat of in de brievenbus.

Ik kijk er al naar uit hoor!

 

De nieuwe catalogus van Ikea 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En zoals gewoonlijk ook de nieuwe verlaagde prijzen. En daar zitten leuke dingen bij, voor weinig!

 

 

 

 

 

€ 69.95 voor de voetenbank en € 179.- voor de stoel. Leuk voor ons op zolder. Moet nog opgeknapt worden namelijk. Dat zal een slaap/woongedeelte gaan worden. Ik kan niet wachten om dat op te gaan knappen hoor.

En raden wel waar ik mijn te gekke meubels vandaan zal gaan halen he? Ok, en acc natuurlijk. Wie is niet dol op accessoires?

Maar ik wijk weer af. Natuurlijk hebben we het over de nieuwe verlaagde prijzen van Ikea. Vet toch!

Ik wil jullie toch wat nieuwe/oude  producten laten zien. Ze zijn niet nieuw natuurlijk, maar eigenlijk weer wel. Tenminste, nieuw omdat het vernieuwde lagere prijzen zijn.

Do you get me?

 

 

 

De Ektorp bank. Wie kent hem niet? Altijd al gehad willen hebben, maar nooit van gekomen. Dus misschien nu wel? Voor op zolder? Gnif gnif

 

Ohh en 8 kleuren waar je uit je kan kiezen. Natuurlijk ook in die kleur zoals mijn stoel en voetenbankje..voor op zolder natuurlijk.Voor de belachelijke prijs van € 349.-

Deze bank wil ik jullie absoluut niet onthouden! Die gaat met mij mee vanaf Ikea, geloof mij! Ik ben er helemaal verliefd op. En ja!Oranje. How awesome this is.

Voor de prijs van € 59.95

Een kleine zitbank met een groot hart die overal perfect past, ook al is de ruimte beperkt. Geen auto? Geen probleem! De bank is zo slim verpakt dat je hem in de bus mee naar huis kan nemen.

 

 

So, this gonna work for me Lady’s

 

 

Follow Ikea op Instagam

Folow Ikea on Instagram

 

 

 

 

 

Follow Ikea op Pinterest

 

Voor nu? Ga ik de nieuwe catalogus eens bekijken. Ohh maar dat kunnen jullie ook hoor! Klik maar op de catalogus. Jullie denken toch niet dat ik alleen ga kijken?

 

Ciao my dear people

 

Mylittleperfectworld with ♥

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update