Ik ben er dol op! Ikea is 1 van mijn favorite winkel. Maar nee,wacht even, ook jullie hebben deze afwasborstels toch? Ja,wie niet, ik denk dat er maar weinig mensen zijn die geen afwasborstel hebben van Ikea.

De planten van Ikea zijn geweldig en niet duur! Ik ben dol op groen en koop vaak ook planten bij Ikea

Met nog veel meer om op te noemen..Oh deze *Paxkasten? De helft van Nederland heeft ze wel staan in hun slaapkamer. Wij ook dus, en niet te vergeten de ladekasten met 4 lades en de nachtkastjes.

Deze lamp? Geweldig en niet duur! Staat ook bij ons in de woonkamer. Net als andere lampen, die ik niet meer op de site zie staan. Maar nog wel op de foto heeft staan. de hanglampen, voor in de woonkamer. Ik heb toen 2 verschillende gehaald, dus ik kan lekker afwisselen. De staande lampen, geweldig en niet duur! Van papier, ken je ze? De lamp voor in de slaapkamer natuurlijk. 3 stuks, 1 aan het plafond en 2 op de achterwand gezet. tja, je moet wel licht hebben toch?

Het tuinsetje? Daar heb ik er wel 3 stuks van. Echt waar! Er staat er in ons overkapping, 2 in de tuin zelf. 1 set bij de Mediteraneehoek en 1 set voor de Buddha en de bamboeplant.

 

 

De Brimnes hoofdeinde. Geweldig en niet duur. Ruimte voor heel veel dingen, zelfs aan de zijkant. En om het af te maken de Brimnes nachtkastjes en de ladekasten  niet te vergeten. En omdat we ook kleding moeten opbergen? Doe er maar een paar kledingkasten bij dan. En natuurlijk een kast voor onze beddengoed en handdoeken etc etc.

We hebben dus overal 2 van! Oh my gosh! Ja, sorry, ik heb nu eenmaal heel veel kleren en zo..

Nah ja zeg! What do you think of me? Mijn hubbie ook hoor, enne, schoenen, natuurlijk voor de slaapkamer en zo..

You can not only blame me at all..DUH

We hebben niet alles bij Ikea gekocht hoor, het lijkt er wel op, maar dat is absoluut niet zo.

De Paxkasten..Waarvan wij er 2 stuks van hebben? Verkopen wij. Met de bijpassende ladekasten, die ik niet meer op de site kan vinden en natuurlijk voor de nachtkastjes. Alles in goede staat.  Er zijn natuurlijk nieuwe kleuren bij gekomen, maar die van ons zijn rood-bruin. Looks like..hmm, ik moet er foto’s van maken, maar dat komt wel goed..Dusse…als je wil? Je mag altijd komen kijken.

Maar ok, we dwalen af denk ik. Natuurlijk kan ik je nog wel heel mijn huisraad laten zien, maar daar gaan we niet aan beginnen hoor.

Dan kom je maar een bakkie pleur halen \_/>

Maar waar ik het over wilde hebben is het volgende Read on

 

Mylittleperfectworld with ♥

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update