Let’s go Albaho| I’M IN THE MOVIE!!! | Michael Albaho


Let's go Albaho / vrijdag, september 22nd, 2017

Michael is still in Norway

Hoe lang gaat dit nog duren? Ik mis je wel hoor. Met wie moet ik nu zoveel lachen dan?Kom nu maar lekker naar huisje toe he? Kunnen we huggiehuggie en knuffieknuffie doen.

 

But, anyway..wisten jullie dat Michael in the movie zit op het bootje waar hij verblijft?

Jaja, ik heb het gezien en is echt waar. 

 

 

 

 

Af en te gaat hij even zwemmen, en het is zo koud, het is koud! Stel je niet aan Michael, je zit op een bootje, op de zee, denk je dan dat het water 30 graden is of zo? Zelfs ik krijg het koud als ik de beelden zie. Doe lekker voortaan de zon aub, dan krijg ik het ook wat warmer. Ik bedoel, ik leef mee met je mee, ik beleef met je mee, en dan op zijn minste even rekening houden met je medekijkers omdat jij zonodig op een bootje wil zitten waarvan het water zo koud is.

En wat de Bachata betreft? Jij bent DE leraar Bachata en niet die..die..sukkel!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Let’s enjoy the movie..waar Michael in zit!
Je eigen movie Michael, je eigen movie!

Leuk strikje btw…

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update