Dit gave merk moet je zien!

Ik zal een paar producten laten zien die ik bijvoorbeeld wel zou gaan kopen of al gebruik.Er is tegenwoordig zoveel op de markt dat je het niet meer weet. Maar, van alle nieuwe dingen worden we blij, vaak dan toch, en willen we wel uitproberen toch?

Jaren geleden gebruikte ik altijd foundation, maar daar ben ik plotseling mee gestopt. Waarom weet ik niet, maar wilde het niet meer op mijn gezicht hebben.
Ik gebruik nu als foundation een gewone primer. Dat voldoet voor mij als een “foundation”. Als ik eenmaal de primer op mijn gezicht hebt gedaan met mijn kwast, dan laat ik het altijd even intrekken en dan begin ik met of de Baked Bronzer Soleil of ik begin direct met een blush. Overdag inderdaad alleen de blush en in de avond als ik een avondje gaat dansen, naar de film, or where ever i go, doe ik zeker altijd de bronzer op. Je krijgt er een gezonde kleur van en het staat natuurlijker. Dus waarom je gezicht dicht smeren met een foundation?.

Milani Baked Bronzer Soleil €10,49

 

De Milani Baked Bronzer Soleil geeft je een streeploze glanzende gloed, deze bronzer heeft een shimmer afwerking die zorgt dat een prachtige tint gecombineerd wordt met een prachtige gloed.

Deze bronzer :

Streeploos.
Glanzende sunkissed gloed.
Shimmer afwerking.

Ik vind deze echt geweldig!

 

I palletes, jullie ook? Je ziet ze steeds meer en meer. In zoveel kleuren dat je niet meer weet welke je toch moet kopen. Ik vind de blushpallettes bij de Boozyshop geweldig, niet duur en mooie kleuren. Er is voor iedereen wel wat te koop. De pallette die ik geweldig vind qua kleuren is deze; de Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar

De Makup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar is het Palette waar jij op hebt gewacht!
Dit Palette bevat een collectie van bronzers, blushers, baked bronzers en 2 baked Highlighters.

Het Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar is geschikt voor een lichte tot medium huidskleur met een gele, roze of neutrale ondertoon.

Dit palette :

Zeer gepigmenteerd.
Makkelijk blendbaar.
Zijde zachte formule.

Je kan kiezen uit verschillende tinten, en dan is deze pallette echt niet duur!

De nieuwe producten van Makeup Studio is cool. je betaald wel iets meer, maar dan heb je ook wel wat hoor. Ik ben dol op lipsticks. Als ik ga dansen? altijd rode lipstick op, altijd! Al jaren. Ik kan gewoon echt niet zonder die rode lipstick. En dan kan je zeggen, ja, rood is rood, maar dat is absoluut niet zo. Ik heb verschillende tinten rood voor op mijn lippen en ik wissel het af. Ik wissel het af naar hoe mijn bui is. HuH? Ik hoor je al denken, maar nee, het is echt zo. Dat geldt net zo goed voor mijn kleding. Ik leg nooit! maar dan ook nooit mijn kleding klaar voor de volgende dag. Hoe weet ik nu hoe ik me voel de volgende dag? Dus dat!

Maar, anyway, mijn lipstick.

Makeup Studio hebben dus ook geweldige lipsticks in het assortiment..joehoeeeeee!! Hebben natuurlijk!

Makeup Studio Lipstick Matte XOXO Red ~ €16,90

 

Makeup Studio Lipstick Matte XOXO Red is een matte lipstick die comfortabel zit en ook nog long wearing is. De lipstick is, ondanks dat hij matte is, zacht voor de lippen. Deze lipstick voorziet je lippen van een rijke kleur met een suede-achtige finish terwijl hij het comfort geeft van een normale lipstick. De formule is long-wearing, droogt niet uit en is volledig dekkend.

 

 

 

 

 

Natuurlijk hebben ze nog veel meer tinten he?

Ga eens kijken op de website en ik weet zeker dat je wel iets kan vinden. Ze hebben ook nog steeds een SALE, altijd leuk! en het scheelt enorm. Misschien een leuk cadeau voor de feestdagen?

 

 www.boozyshop.nl

Heel veel shopplezier Girls♥

Mylittleperfectworld with 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update