Vroeger, toen ik jonger was, had ik lange wimpers. Lang en zwart. Nu?

Kort en zwart, en soms een beetje grijs tussendoor. Maar ik maak mij geen zorgen hoor. Tegenwoordig kun je olie op je wimpers en wenkbrauwen doen, en het zal weer groeien.

Nu ben ik ook wel een persoon die bijna wel alles wil uitproberen. Zo ook deze olie. Jamaicaanse olie. Ja het is ook goed voor je haar. Zeker voor de droge punten, en als je wil kan je het ook op je hoofdhuid inmasseren. Een nacht in laten trekken en de volgende dag goed uitwassen.

Zo gebruik ik de olie voor mijn wenkbrauwen en wimpers. In het begin deed ik het voordat ik ging slapen. Niet handig. De volgende dag zaten mijn ogen bijna gelijmd aan elkaar. Voelde niet prettig aan. Ik doe het nu gedurende de dag.

 

Hoe gebruik je de olie:

Zorg ervoor dat je het op de randen van je ogen smeert, alsof je een lijn zet. Komt het per ongeluk in je ogen? Direct uitwassen! Geloof me! Je ziet direct wazig en je denkt dat je een bril nodig hebt. Ik laat het gewoon zitten de hele dag. Niemand die het ziet. En voordat ik ga slapen maak ik alles weer schoon.

 

INGREDIËNTEN:
Jamaican Red Pimento Oil Jamaican Black Castor Oil, Wheat germ, Organic Coconut Oil.

TROPIC ISLE OF LIVING
Black Castor Oil has long been known as a medicinal oil for hair and skin. The Tropic Isle Living’s Black Castor Oil hair products line is suitable for all hair types. The products provide a healthy scalp and longer, stronger, thicker hair.

 

Mylittleperfectworld with 

 

 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update