Nu heb ik toch een hele lijn gevonden die CG is!! Hier ben ik superblij mee, want er zitten ook shampoo’s bij die je haar bij kunnen kleuren, en dat is wel super fijn want verven is dan niet meer echt nodig. Nadat je deze shampoo gebruikt heb, doe er dan direct een lekker masker overheen en jouw krullen stralen weer!

En de mijne natuurlijk

 

En welke lijn bedoel ik? Die van Jean Paul Mynè. Wie is Jean Paul Mynè?

Jean Paul Mynè is synoniem voor 100% in Italië gemaakte kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen.
Wij hebben zorg voor de gezondheid van zowel het haar als voor de mensen die van ons afhankelijk zijn.
Onze belangrijkste producten, de formaldehyde-vrije behandelingen, bevatten geen gevaarlijke stoffen.
Jean Paul Mynè is opgericht met het doel om goede kwaliteit op de markt te brengen. En ik heb dit echt allemaal nagekeken en ik ben er helemaal hilarische over!

 

Hier een overzicht van wat er te koop is van deze shampoo~lijn:

Tumeric shampoo is perfect om een volle koper tint te krijgen in je haar. Voor natuurlijk of gekleurd haar.
Sesame shampoo is perfect om blond haar een cool blonde tint te geven en highligts te laten schitteren. Voor natuurlijk of gekleurd haar.

 

Curry shampoo is perfect om een honing Goude tint aan het haar te geven. De kleur zal vol en krachtig worden door de gemalen Curry poeder.

 

Cumin shampoo is perfect om midden bruin tot donker bruine kleuren met een warme ondertoon te matteren met een groen pigment. Voor natuurlijk of gekleurd haar.

 

Carob shampoo is perfect om midden bruin tot zwart haar een kastanje bruine gloed te geven. Deze shampoo geeft een prachtige warme tint aan het haar waardoor de kleur tot leven komt.

 

Grey shampoo is perfect om donker grijze kleuren te onderhouden. Voor natuurlijk of gekleurd haar
Paprika shampoo is perfect om een helder tot diep rode kleur te realiseren. Ook kun je roze mee krijgen door te mengen met Milk. Voor natuurlijk of gekleurd haar.
Sumac shampoo is perfect om een violet/ mahonie tint te bereiken. Ook pink, Pearl, en Peach kleuren kun je ermee maken door deze te mengen met de Sesame en Milk. Voor natuurlijk of gekleurd haar.
Cinnamon shampoo is perfect om midden blond tot donker bruin haar een caramel beige gloed te geven.
Deze shampoo geeft een prachtige kaneel tint aan het haar waardoor de kleur tot leven komt. Voor natuurlijk of gekleurd haar.
Poppy seeds shampoo is perfect om Donkerbruin tot zwart haar en intensieve Tulp-Zwarte kleur te geven. Voor natuurlijk of gekleurd haar.
Milk shampoo is perfect om het haar glans te geven en zorgt voor een langere kleurbehoud van het haar. Voor natuurlijk of gekleurd haar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navitas Organic Touch

Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.

Kruiden zijn de inspiratie voor een nieuwe smaak aan je kleur: pittiger, zoeter, delicater of scherper. Organisch, mild, veilig, vrij van siliconen, SLS en SLES, vrij van allergenen en vrij van parabenen.

Navitas Organic Touch

Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.
Kruiden zijn de inspiratie voor een nieuwe smaak aan je kleur: pittiger, zoeter, delicater of scherper. Organisch, mild, veilig, vrij van siliconen, SLS en SLES, vrij van allergenen en vrij van parabenen.

GEBRUIK:
Breng de shampoo aan op vochtig haar, en masseer het gelijkmatig over het gehele haar. Laat het circa 3 minuten inwerken en spoel het goed uit. ​Voor het beste resultaat gebruik na de Milk shampoo, de Milk mask.

Ik ga zeker weten de Milk kopen en de Tumeric voor de koperen kleur te verkrijgen.

 

Al deze shampoo’s koop je bij bol.com. De shampoo’s kosten  € 32,25 euro voor 250 ml.

 

Mylittleperfectworld with 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update