Kapsels en kleuren


Beauty, Lifestyle / woensdag, april 1st, 2015

Kapsels

In alle kleuren en lengte’s. Kapsels! Ik ben er zo dol op!! Ik ga zeker elke 4 tot 6 weken naar de kapper om een kleurtje of even bij te laten knippen. Is gewoon nodig.

Zeker als ik het steeds kleur moet het wel gezond blijven he? Dus de punten of radicaal echt kort. Maar ik heb er een koppie voor om het zo kort te doen.

Als ik zo terug kijk, altijd lange haren gehad met krullen. Heel veel mensen die krullen hebben willen stijl en vice versa. Ikke niet dus. Ik was er dol op.

Een tijd lang hairextensions gehad..zodat mijn tussenlengte kon doorgroeien. Geweldig. Ik was getrouwd en toen gingen we naar Mexico op huwelijksreis, en ik was het ineens zo beu dat lange haar. En alles eraf laten halen. Dat meisje durfde gewoon niet. Jawel, lekker doen. Het is maar haar en dat groeit weer hoor. En mijn haar groeit ook supersnel, dus ik vond het allemaal prima.

Wel apart hoe ze dat daar doen hoor. Met allemaal elastiekjes maken ze plukken van je haar en dat knippen ze af en dan later pas weer in model. Nou geloof me, het was superkort! En vet!! Wow!!

En zo ben ik altijd wel bezig met mijn haar. Het moet er gewoon goed uitzien. Wat dat betreft ben ik echt wel ijdel hoor. En natuurlijk mijn nagels, die horen er ook bij.

En dan kijk ik weer in de spiegel en zeg dan “ik hou toch van je”Je ziet er weer goed uit. Bam! Goed voor je zelfvertrouwen. Doen zou ik zeggen

Maarruhh, mijn haartjes weer kort, gekleurd, grijs…supergaaf weer!

Mijn persoonlijke kapstertje Marcha is een kei in dat soort dingen! Het is voor haar altijd weer een uitdaging wat ik wil en wat zij ervan gaat maken. En het lukt altijd. Nu aankomende zomer komen de pasteltinten weer terug in. En tja…ik kan het niet laten, maar, je ga mij zien met die kleuren. Be aware!

Ohh enne, wil jij ook eens bij Marcha in de stoel zitten en ervaren wat ik ervaar? Ga haar site en informatie staat er op en foto’s wat ook zij geweldig vind. Heel veel plezier!

Ik ga nu genieten van mijn kapsel. ThnXxx lieverd dat het weer zo geweldig is geworden!

 

Love the colour!! Summertime? You may come!

 

@Mylittleworld

 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update