Let’s go Albaho | Emergency Drill In AMSTERDAM | Michael Albaho


Let's go Albaho / maandag, september 4th, 2017

Let’s go Albaho | Emergency Drill In AMSTERDAM | Michael Albaho

 

boat-adventure

Michael is weer een adventure aangegaan. Laten we eens gaan zien wat hij nu weer aan het doen is. Het is altijd een verrassing wat er weer gaat gebeuren.

 

 

 

 

Ik ken Michael persoonlijk en echt waar, er zijn altijd wel hilarische momenten met hem. Ik moest bijvoorbeeld afgelopen vrijdag werken bij SalsainBreda, waar hij ook les geeft aan cursisten. Op een gegeven moment zat ik op de grond, achter de bar, om de drank bij te vullen. Michael kwam mij even mij een kus en knuffel geven, en zo zaten we samen, achter de bar al knuffelend. Hilarische weer!

Maar anyway, back to Michael. Zijn adventures.
Hij gaat op een boattrippie en hoe en wat? geniet er maar weer van.  Het is altijd zo fijn, we mogen altijd met hem mee, waar hij ook naar toe ga, het is altijd feest met Michael.

 

Natuurlijk volgen er nog veel meer filmpjes van zijn geweldige boottocht. En ik zal jullie hiermee natuurlijk gaan entertainen. Oh nee, doet Michael al! Maar anyway, ik ga jullie op de hoogte houden. 

Ehh Michael? Bathroom it is, not Bethroom ~ Love you anyway

Ik wens jullie lot’s of fun again Darlings

 

Ohh and another thing my dearest, take me the next time with you please!

 

1
I ♥ to have comments

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mylittleperfectworld Recent comment authors
  Subscribe  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Update