Molecule 01 is anders dan alles wat je ooit zult dragen. Het is een van de meest mysterieuze verleidelijke geuren verpakt in eenvoud.

Molecule 01 is een scheikundige aroma, die gebruikt worden in vrijwel alle moderne geuren om geuren zoals jasmijn of ceder of een tal van andere bekende olfactorische favorieten recreëren. Deze geur is echter de eerste om hulde te brengen aan Iso E Super. Molecule 01 is een scheikundig aroma in plaats van een parfum, maar gedraagt zich anders. Je moet het gebruiken om het te begrijpen. De fluweelzachte houtige noot is zeer gevoelig voor de chemie van het lichaam.

Ik bestelde een monstertje, omdat ik graag wilde weten hoe dit parfum rook.

Ik kreeg mijn monster en het ruikt geweldig.  Althans mijn ervaring, je ben dol op deze parfum of je haat het.

Welke geur ruik je? Hout. musk met een gevoel van bloemen. Iets smokey, enigszins terughoudend en warm. Zoals anderen opgemerkt had, de geur komt en gaat gedurende de hele dag. Als je net denkt dat het al vervlogen is, is de geur weer terug.

Voor 100ml kost de parfum €115,- 

Ik zal dit dat niet kopen! Ik heb zoveel favoriete parfums die ik echt wil kopen, maar deze parfum? Echt niet!

Ik kijk altijd op internet naar manieren om iets nieuws te creëren. En ik ontdekte dat deze parfum te maken was mijzelf. En ik heb het gedaan, heel makkelijk en zoveel goedkoper.

Toen ik klaar was de geur net als het origineel. Ik heb het een paar dagen laten rusten, maar ik ben het toen gaan vergelijken met de monstertjes en ja, het is precies hetzelfde! En wat ik al eerder omschreef, de geur komt en het gaat. Net als jij denkt dat er niks meer van over is, komt de geur ineens weer terug.

 

 

Mylittleperfectworld with 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update