Matte Metallics. De vloeibare, kleurintensieve texturen geven de lippen een look die eruit ziet alsof ze zijn ondergedompeld in metallic poeder:

de Liquid Lip Powder overtuigt met zijn langhoudende formule en ultiem mat effect. De vloeibare formule verandert in een poederige finish die vederlicht aanvoelt op de lippen. De zachte applicator maakt het aanbrengen plezierig.

Ik ben dol op lippenstift. Ik ga nooit zonder de deur uit. k voel me vreselijk kaal als ik geen lippenstift op heb. Als we gaan dansen gebruik ik altijd mijn rode lippenstift, de “Ultimate shine Let’s Dance Salsa” die geeft niet af en blijft gewoon zitten, ik heb er echt de hele avond plezier van.

 

 

 

 

 

 

 

Alleen! Ik kan hem niet meer vinden, opperdepop en uit de collectie. 

Als jullie deze lippenstift nog hebben liggen? en er niks mee doen, dat kan he?Of weet waar ik hem nog kan kopen? Please! tell me!!

I need this lipstick in my life

 

Ok, even niks meer over mij, we waren bezig over de Matte Metallics. Mooie warme kleuren voor de Herfst van 2017.

Deze matte lipsticks zijn er in 6 kleuren, dus keus is er weer genoeg en jij en ik this. I know we do

Alle lipsticks hebben een:

  • Metallic effect
  • Kleur-intensieve vloeibare lipstick textuur
  • Poederachtige finish op de lippen

 

 

And how convenient it is. Er is zelfs een Bloggers favourite, en deze kleur? Helemaal geweldig!

Of het voor mij is gemaakt.

De prijs van deze matte metallics is €3.99 en is verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat

Beauty Tip
De Liquid Lip Powder creëert een draagbaar metallic effect op de lippen. Om de langdurigheid van de formule nog verder te verlengen is het het best als je de lippen voorbereidt met een primer of kleur ze in met een lip liner. Voor een trendy look met een licht ombré effect, omlijn de lippen met een iets donkerdere kleur lip liner, breng daarna een lichte kleur van de Liquid Lip Powder aan op de lip lijn en blend deze.

 

Looking gorgeous again my lovely

*Op alle make-up van Catrice geldt nu: 2 halen = € 6,00

 

Zie hier een nieuw compleet overzicht voor jouw gezicht

 

Mylittleperfectworld with 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update