They Saw Me FAIL | Michael Albaho | He did FAIL!


Let's go Albaho / donderdag, september 7th, 2017

They Saw Me FAIL | Michael Albaho

 

 

Let's go Albaho

Ken je Michael nog? Let’s go Albaho?  Die jongen, die in Noorwegen zit.
He did FAIL! Of toch niet? Waarom? Ohh dat ga je dan wel zien in zijn film.
Deze aflevering kan en mag je niet missen hoor. We gaan gezellig met hem mee.

 

 

 

Hij mocht eindelijk van dat schip af en is de stad in gegaan. Zo kunnen wij nu ook mee genieten.
Ik ben blij dat ik even van dat water af ben.

Eindelijk van het schip af

 

 

 

 

 

 

Noorwegen met zijn rode huisjesOhh en die huisjes! Allemaal rood
In Noorwegen zijn vele huizen in typische rode kleuren. In Nederland en België zien we ook steeds meer typisch Scandinavische huizen in rode tinten. Fris en mooi in de omgeving. Vaak worden er kleurnamen gebruikt als Noors rood of Zweeds rood voor deze verf.

Historisch gezien, hebben de Noren een lange traditie om de huizen in Noorwegen rood te schilderen, en vaak in verschillende tinten rood, afhankelijk van de omgeving. Ik vind het te cute gewoon.

 

 

Oh ja, en natuurlijk gaat er weer van alles mis. He did FAIL! But in the end…. Oh Oh Michael, als ik erbij was geweest had dit niet gebeurd. Of juist wel? Ik weet wel dat ik dan weer een flinke doos met Tena Lady’s mee moest nemen.

But anyway, Michael gaat ons meenemen door Noorwegen te ontdekken, al lopend. He is going up and up he says. Hij wil het authentieke zien van de mensen die daar wonen..en gelijk heeft hij, is toch ook geweldig om te zien hoe de mensen daar wonen en leven. Ik kan je vertellen! De view is gorgeous!!

Neem wat te drinken en te knabbelen en geniet mee met Michael.

 

 

 

 

 

Liefs XoXo

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update