Michael fashion stylist


Let's go Albaho / maandag, augustus 14th, 2017

Ken jij dit? “Elke morgen voor de kast staan en denken”wat moet ik nu weer aantrekken?”

Ik niet

Maar jij wel, ik weet dat wel bijna zeker. In het begin was ik ook zo hoor. Maar als ik dan iets had uitgezocht bleek ik het niet eens aan te willen.

Ik kies mijn kleding die dag uit, met hoe ik me voel. Voor mij werk dat het beste.

 

Nu is Michael de juiste persoon voor jou. Wat kan hij dan allemaal? Nou, dat ga ik jou vertellen!

Luister…

Kledingadvies geven

Wat er bij een kleding advies komt kijken:

Je krijgt een intake gesprek waar Michael naar je eisen en wensen gaat kijken. Ook gaan jullie kijken naar je voorkeuren voor kleding en accessoires. Vervolgens doen jullie een kleurenanalyse om vast te stellen welke kleuren bij je passen. Dan doen jullie een figuuranalyse om je lichaamsverhoudingen te bepalen zodat we het beste uit je figuur kunnen halen. Last but not least! een stijlanalyse om te bepalen welke kledingstijl het beste bij je past.

Dit kan Michael inderdaad super! Als je hem ziet, dan zie je ook dat hij altijd in de puntjes is verzorgd. 

De garderobe check

Wat er bij een garderobe check komt kijken:

Jullie halen je kast leeg, vervolgens kijken jullie wat er bij je past. Jullie gaan setjes maken en verzamelen de kleding stukken die bij elkaar passen. De overige kleding kan bewaard worden voor een later seizoen, een herindeling of gedoneerd worden als ze niet meer gedragen worden.

Trust him lady’s! He knows what he’s doing

Oh my gosh! He is coming with you to go shopping! I shopping!

Wat er bij personal shopping komt kijken: 

Als je niet zo goed weet hoe je je moet kleden, als je geen tijd hebt om te shoppen of als je voor een speciale gelegenheid de speciale kledingset wilt hebben dan is personal shopping de juiste keuze. Jullie gaan samen op pad om te shoppen. Tijdens het shoppen krijg je advies over mode,wat wel en niet bij je past en je ziet gelijk het verschil als je de juiste outfit past!

 

Volledige styling

Wat er bij een volledige styling komt kijken:

Een volledige styling bestaat uit drie onderdelen: Kleding advies, Garderobe check en Personal shopping. Door het kleding advies komen jullie erachter welke kleur en soort kleding het beste bij je past. De garderobe check zorgt ervoor dat je elke dag minder tijd besteedt voor de kast en je zult je kledingset makkelijker samen kunnen stellen. Om alles compleet te maken gaan we bij een Personal shopping op zoek naar de kledingsets om je nieuwe kledingstijl aan te vullen.

Believe me! Jij wil Michael aan jouw zijde voor je volledige styling

De metamorfose

Wat er bij een metamorfose komt kijken:

Je krijgt een intake gesprek waar Michael naar je eisen en wensen kijken. Vervolgens doet Michael een kleurenanalyse, figuuranalyse en stijlanalyse om vast te stellen welke kleuren, pasvorm en stijl bij je passen. We halen je kast leeg, vervolgens kijken we wat er bij je past. We maken setjes en verzamelen de kleding stukken die bij elkaar passen. Vervolgens gaan we voor je shoppen. Als jullie de juiste kledingset voor je samen hebben gesteld krijg je een nieuw kapsel, wordt je opgemaakt, en krijg je natuurlijk een manicure en pedicure.

Want want wantDit wil jij toch ook zeker?

Foto Styling

Wat er bij Foto Styling komt kijken:

Om een fotoshoot tot een succes te maken is een heel team aanwezig om het uiteindelijke beeld neer te zetten. Dat zijn een stylist, model, fotograaf, visagist en haarstylist. De stylist bepaalt de styling en kleedt het model aan, de visagist zorgt voor de visagie, de hairstylist creëert een mooi kapsel, het model gaat dan op locatie of in een studio poseren terwijl de fotograaf foto’s maakt.

 

Is dit nu niet geweldig!? Niet elke morgen moeilijk doen wat jij aan wil trekken die dag, je eigen sets maken.

Hoe leuk is dat toch!

Check alles eens hier na en neem contact op met Michael fashion stylist.

 

Ik weet zeker dat je geen spijt zal hebben.

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update