Mijn nieuwe website


Fotografie / zaterdag, april 11th, 2015

Omdat ik veel aan het  fotograferen ben, en laatst een fotoshoot gedaan had van een lief koppeltje ben ik overstag gegaan.  Ik heb besloten om een site te maken wat met fotografie te maken hebt. Denken denken en nog eens denken. Hoe ga je het opzetten? Nu heb ik de 1e opzet al gedaan. De site is bijna volledig. Maar wat een werk heb ik eraan gehad.

Gelukkig heb ik meer verstand van website’s dan van verzekeringen

Dat laat ik aan mijn hubbie over.

Het zit zelfs al in mijn dagelijks leventje. Dan zie ik iets, en ben dan natuurlijk mijn camera vergeten! Shoot!! Ja, niks te shooten natuurlijk, want de camera ligt thuis. Bummer! Dus moet  mezelf aanleren om altijd de camera bij me te hebben. Nee, natuurlijk niet naar de winkel. Staat zo raar. Al heb ik er wel poep aan wat anderen over mij denken of zeggen, maar nee.

Zie je me al staan? De sinaasappels fotograferen?

 

Maar mijn site is online! En ik ben trots! Zoveel dagen, uren ik erin heb gestoken. Ik ben meer dan tevreden!

Kom jij ook een kijkje nemen? En misschien is een fotoshoot wel iets voor jou?

Leuk leuk! Misschien zie ik je dan.

 

©mylittleworld

 

 

 

 

 

 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update