Natuurlijke producten voor jouw huid en haar met honing

Dat vele dol zijn op honing begrijp ik wel. Ik lust het graag in mijn thee, en dan vooral mijn mint thee, maar verder zal ik het nooit gebruiken, want, ik vind het vies..echt waar! Vind honing vreselijk!! Maar niet in mijn thee ipv suiker. En nee! Please, ik ben geen gezondheidsfreak hoor, ik vind alles lekker en eet en drink dat dan ook.  Dit is mijn leven en niemand gaat mij vertellen wat wel en niet!

Period!

 

Maar honing voor mijn haar en gezicht? Dat doe ik dan weer wel. Niet omdat iemand mij dit vertel, maar omdat ik vind dat mijn huid en haar dit verdient. We willen allemaal gezond zijn, maar vergeten wel eens ons haar en huid. Al ben ik dan wel al enige tijd bezig met de CG methode, dus mijn haren verdienen al een hele gezonde zorg.

Wat kan je nu allemaal doen met honing, behalve in de thee te doen?

  • Gebruik het voor je lippen. Doe voordat je gaat slapen honing op je lippen, en de volgende dag heb je zachte lippen
  • Heb jij een gevoelige huid? Acne misschien? Smeer er dan honing op. Laat het een nacht op jouw onzuivere plekken zitten, doe er een verbandje om, zodat de honing niet weg kan gaan en de volgende dag goed je gezicht wassen. herhaal dit proces tot dat jouw huidje rustiger is.
  • Heb jij gespleten haarpunten? Honing! Mix wat honing en olijfolie met elkaar, smeer de punten goed in, het zal je punten gaan hydrateren en direct het verzorgen van je punten.
  • Wil jij dat jouw gezicht meer sparkle krijg?  Mix dan 1 deel honing en 2 delen Aloe vera gel door elkaar. Smeer dat lekker op je gezicht en ga slapen en de volgende morgen? Oh lala
  • Wil jij lichter haar, wel zo gezonder dan uit een pakje of bij de kapper. Mix honing met camillethee, doe dat in een sprayflesje en spray dit dan lekker in jouw haren. Slaap er een nachtje mee, vergeet natuurlijk niet om een cap om te doen.
  • Heb jij een litteken? Smeer wat honing op dat litteken, en het zal verzachten.
  • Heb jij zwarte puntje op jouw neus? Mix wat honing met citroensap en smeer dat op je neus voordat je gaat slapen.

 

Gebruik jij gezonde producten voor je huid en haar? laat een berichtje achter en laat ons weten wat jouw routine is en met welk product.

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update