Nieuw! De Samsung S8


Advertentie / dinsdag, april 4th, 2017

Samsung introduceert de nieuwe Samsung S8

Ik heb, zolang ik mij kan herinneren een Samsung. Wat ik zo geweldig vind aan de Samsung? Ik heb op het moment de Samsung S5, de Note 4 en de 6 edge

Mijn Samsung 6 edge heeft een 5,1 inch-scherm, dat aan beide zijkanten iets afloopt. Dit is de meeste onderscheidende feature van het toestel die enkele unieke functionaliteiten met zich meebrengt. De afbuigende rand laat mij onder meer mijn  agenda-afspraken en notificaties van zien. Bijvoorbeeld van WhatsApp of Facebook. Ik ben dol op CNN dus die staat er bij mij ook op. 

Het scherm van mijn 6edge is voorzien van een QHD-resolutie (2540 bij 1440 pixels). De foto’s en filmpjes zijn geweldig. Ik speel ook de games natuurlijk en die zijn helder te zien. Hij is razendsnel. 

Er zit een laagje gorilla Glass 4 over het scherm, zodat het het beter bestand is tegen krassen. Ik laat mijn telefoon nogal eens makkelijk ergens liggen op tael of in de keuken.

Doordat ik de Samsung 6 edge had, wilde mijn buren natuurlijk ook de Samsung, maar zij zijn gegaan voor de Samsung 7 edge. Natuurlijk ook een geweldige telefoon, die iets groter is dan de 6 edge.

 

 

Nu mag ik binnen nu en 4 maanden mijn abonnement gaan verlengen en zeker weten dat ik voor de Samsung S8 ga.  

Waarom ga ik steeds voor de Samsung? Omdat elke telefoon die ik al had van Samsung betrouwbaar is, nooit problemen mee gehad.  Alles is duidelijk te vinden. Ik moet geen moeilijke omwegen maken om de telefoon in te stellen. De Samsung is voor mij enorm vertrouwd. Ik wil absoluut geen ander merk meer!

Waarom is deze Samsung S8 weer zo bijzonder?

  • Maak superscherpe selfies met de 8 megapixel frontcamera
  • Nieuw super Amoled-beeldscherm
  • De Bixby spraakassistent helpt je bij al je vragen

 

Samsung heeft de Galaxy S8 voorzien van een 5,8-inch scherm, terwijl de Galaxy S8 Plus een 6,2-inch scherm heeft. De afbeeldingen van de telefoons laten zien dat Samsung duidelijk voor iets nieuws heeft gekozen. Afgezien van de dunne bezels aan de boven- en onderkant, bestaat de voorkant bijna geheel uit scherm. De gekromde schermranden zijn niet nieuw, maar het ontbreken van fysieke knoppen is een primeur voor Samsung. 

De Samsung Galaxy S8 is te bestellen bij T-Mobile. Officieel verschijnt de S8 pas op 28 april. Maar jij kan de eerste zijn. Bestel de Galaxy S8 vóór 20 april en ontvang hem tot 8 dagen eerder. Dus ik kan, als ik mijn abbo kan verlengen de S8 al eerder in huis hebben! dat is toch cool!

Hoe ziet de Samsung S8 eruit?  

Ik heb altijd de van de samsung telefoons de witte kleur gehad. Nu is Samsung met deze telefoon daarin veranderd. Maar dat is niet erg, dan kan ik ook eens een keer afwijken van de kleur wit. Zeker weten dat ik nu voor de Orchid Gray.

De 12MP achtercamera en de 8MP frontcamera zijn enorm snel en accuraat – of het nu dag of nacht is, de foto’s zijn geweldig. En daar ben ik superblij mee, want ik neem elke dag foto’s. 

Wat ik ook altijd zo geweldig vind zijn de wallpapers van Samsung. 

Samsung heeft de Samsung Galaxy S8 voorzien van een reeks nieuwe wallpapers. Eerder verschenen er al wallpapers, maar deze zijn nu in hoge resolutie en het zijn er nu een stuk meer, 18 om precies te zijn. Die kun je downloaden en gebruiken op je telefoon. 

 

Samsung S8

 

De Samsung S8 zijn er in de kleuren Midnight Black, Orchid Gray en de kleur Arctic Silver.

Enkele voordelen van deze nieuwe telefoon zijn:

  • Maak superscherpe selfies met de 8 megapixel frontcamera
  • Nieuw super Amoled-beeldscherm
  • De Bixby spraakassistent helpt je bij al je vragen
  • Bij T-Mobile nu te bestellen: 5GB data + onbeperkt NL & EU

 

Ik kan mijn telefoon vervangen maar mijn bestanden blijf ik altijd behouden. En dat is wel heel erg belangrijk voor mij. Vooral mijn foto’s. Die zijn TE belangrijk voor mij.

Met Smart Switch kopieer ik makkelijk alle herinneringen van mijn oude telefoon naar mijnnieuwe Galaxy S. Van foto’s tot video’s, mijn contactpersonen en mijn muziek.

Order jouw Samsung S8 nu, dan weet jij zeker dat je jouw telefoon al op tijd binnen hebt. 

 

Bekijk hier de preview over de Samsung S8

 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update