Nieuwe online fashionshop gespot


Fashion en Living, Online shopping / zaterdag, augustus 19th, 2017

Tijdens het surfen op internet van vanmorgen kwam ik weer een Te gekke winkel tegen met kleding die ik erg kan waarderen. Ik ben dol op nieuw en wat ik nog niet ken.

Ik had er al eerder een artikel over geschreven.

 

 


Fashionize is onder modebewuste vrouwen én rasechte fashionista’s een populaire webshop voor online fashion shopping. Ze bieden een uitgebreide collectie supervrouwelijke kleding, sieraden en accessoires. Dit alles in de meest hippe uitvoering of juist als everyday basic. Hun missie is om je op modegebied alles te kunnen bieden voor de look die bij jou past!

En laat dat nu net mijn kleding zijn die ik draag. Iedereen heeft zijn/haar eigen style, ik dus ook. Ik hoor nergens bij, dan alleen bij mezelf.

I my own style

 

Ga je mee met mij de winkel in om rond te neuzen? Misschien zit er wel iets voor je bij? Ik zou het leuk vinden als we dit samen konden doen.

 

 

 

Follow me girl!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update