Ik kwam per toeval Notino tegen, een online winkel met heel veel producten. Omdat vele van ons de CG~methode aan het toepassen zijn, kwam ik dus bij Notino terecht om producten te kunnen kopen die nog nergens te koop was.  Bij Notino is die nu 5,90

Nu ik zo aan het kijken ben op het gemak hebben ze nog veel meer producten. Ik ben dol op parfum en jij ook wel denk ik. Nu zie ik dat we dus samples kunnen kopen bij Notino. Hoe vet is dat! Bij sommige merken betaal je iets meer dan bij een ander merk, en het ligt eraan of het parfum is of eau de toilette.

Maar ik kan je vertellen dat de keuze reuze is! En dat vind ik echt super. Zo kan je echt de laatste parfum bestellen, en zo weet je of je die parfum wilt kopen of niet. Hoe kan je dan ook een parfum kopen waarvan je niet weet of je die überhaupt wel lekker vind. Ik bedoel, je kan het wel lekker vinden, maar hoe gaat die zijn op je huid? Ik gebruik op het moment Yves Saint Laurent~Opium. Ik draag het alleen als ik ga dansen. En steeds ruikt die toch weer anders, en dat ligt echt aan je zuurtegraad van je huid.

Wil jij bijvoorbeeld samples van limited edition kopen? Dat kan ook. Op het moment hebben ze er 2 en dat zijn de

Mugler Angel Eau Sucree 2015 ~ Eau de Toilette voor Vrouwen 1 ml ~
Mugler Angel Eau Sucree 2014 ~ Eau de Toilette voor Vrouwen 1 ml Sample

Hier is de link voor jouw samples, kies uit, en je mag er maximaal 5 kiezen. Er zijn 31 pagina’s! dus de keuze is echt reuze! Ik weet dan ook zeker dat er iets voor jou bij zit.

  • De verzendkosten zijn € 3,95 en alles gaat verzonden worden per GSL
  • Betaal mogelijkheden

    iDEAL
    PayPal
    Credit Card Betaling
    Overmaken

 

Mylittleperfectworld with  

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update