Ik doe mijn online shoppen bij de winkel Hip voor de Heb. Het kantoor zit in Amsterdam, maar ze hebben ook een webwinkel en een blog.

Nu hebben ze veel aanbiedingen zoals: een dagdeal en een koopjeskelder. Nu let ik dan ook altijd op die 2 dingen. Ik krijg er mail van en ze zitten ook nog op Facebook, dus als er weer een dagdeal is zetten ze die online. Daarop kijk ik of het iets is voor mij, zo ja, dan bestel ik het direct, want weg is weg.

Ze verkopen merken zoals: 

Supertrash

ONLY

Pieces

Bloomingville

My Jewellery

Lofty Manner

Vila

Object

 

Als jij je product voor 17:00 uur bestel, dan is het de volgende dag binnen. Je kan het ook afhalen in Amsterdam en dat kan tussen 10:00 en 18:00 uur.

Als je het laat bezorgen krijg je in de mail een track&trace en je kunt jouw pakje zo volgen. Vanaf  € 50,- euro is de bezorging gratis en anders is het  € 4,70 euro.

Tot nu toe is de bezorging bij mij altijd op tijd geleverd en altijd goed verzorgd. Het is juist heel lief hoe ze dit verzenden naar jou. Het zit netjes in een stevige verpakking van een soort plastic en dan als je die open maakt zie je dit.

Dit is toch te cute? Zo wordt een pakje ontvangen gewoon leuk. De service is super en de kleding en de accessoires en schoenen/laarzen zijn geweldig. Nog nooit iets terug moeten sturen.

Ik heb al een paar laarzen daar gekocht, vesten (waar ik verslaafd aan ben) shirts, en daar moet je echt naar kijken, zijn te leuk! In de koopjeskelder geldt nog steeds afprijzingen en er zit leuke kleding bij voor weinig.

Neem eens een kijkje bij Hip voor de Heb en misschien slaag jij ook 🙂

 

Mylittleperfectworld with 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update