De uitverkoop is al weer even aan de gang, en ik heb het idee dat het nu al veel langer duurt omdat we een prachtige zomer hebben gehad. En dan is fijn, ik ben dol op Sale, jij ook? Waarom zou je meer betalen als je weet dat de SALE eraan komt en dat je het dan voor minder kan krijgen. Natuurlijk is het de risico dat je maat er niet meer tussen zit, dan is dat wel pech hebben.

Nu is er bij My Jewellery ook weer een Megasale, dat doen ze elk jaar. 3 dagen lang SALE, en elke dag gaat er meer korting bovenop, dus dit is ook weer een gok, is jouw maat er dan nog wel bij?

Durf jij voor de 1e dag te gaan? Of wacht jij echt tot de laatste dag? Ik niet, ja, met bepaalde producten wel, soms zit er iets bij dat ik echt denk..Ohh dat kan nog wel even wachten, dat heeft geen haast. Maar er zijn ook producten bij die ik echt wil en die bestel ik dan wel.

Zoals deze sjaal, te leuk en te vrolijk! Deze wikkel ik ook rond mijn haren he? Doe ik ook met mijn andere sjaals.

Deze jurk Suedine Dress – Lavendel  heb ik al even in de kast hangen en zit awesome! Nu alleen nog in de maten XS en M dus als je deze te gek vind, bestel het dan nu voordat die weg is want hij is 1 van de favorieten

 

 

Nu willen we nog niet aan de winter denken, aan de feestdagen, maar het setje van nu in de sale is? Is te leuk voor de feestdagen, want tegenwoordig kan alles toch?

Dit shirtje is nu nog in de maat S/M ~ € 12,48

Velvet Short Sleeve Top – Pink
Crushed Velvet Skirt – Pink

Dit rokje is nog in de maten S t/m L ~ Nu € 17,50

Er is natuurlijk nog veel meer in de SALE, morgen overdag nog en in de avond, dan is helemaal voor spotprijzen.

 

Maar durf jij zo lang te wachten?  

 

Ohh ik wil je toch nog 2 jurken laten zien. de grijs/zwarte heb ik ook al en zit als gegoten! Ik denk dat ik ook maar voor die grijs/rood ga, want voor die 15.- euro? Die jurk trek je aan en je voelt het niet zitten. One of my favorite

Ze hebben er natuurlijk nog meer, maar dan moet je maar even naar de website gaan en de andere artikelen bekijken, maar OP=OP.  Kijk ook nog even op mijn Pinterest bord, ik heb daar een apart bord gemaakt van MyJewellery.

 

Have fun shopping Girls

 

Mylittleperfectworld with  

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update