Zoals de meeste wel weten hebben wij 4 kids. En in dit geval zijn het 2 poezen en 2 katers.

We hebben Smokey, de oudste.Zij is een mix van veel volgens mij en is binnenkort 11 jaar.  Dan hebben we Sherlock, een Highland Fold, wat eerst een mannetje was, en dan ineens een vrouwtje. Past wel in ons huidige samenleving, en ik hoop dat ze er geen trauma aan overhoudt. Dan hebben we Oliver, een Brits short hair, die de kant op gaat als zijn papa, lekker bol, vol en stoere boy. No offense boy! En dan als laatste, onze Sherver, een Brits longhair. Adorable en weet wat hij wil. Slim, bijdehand, naughty op zijn manier.

Ze hebben allemaal hun eigen plekje om op of in te slapen.

Smokey ligt bij bij op bed. Ze begint aan het voeteneind, komt vervolgens naast mij liggen en vallen dan samen in slaap. How romantic Vervolgens, ergens in de nacht kruipt ze weer terug naar het voeteneind. 

Waar Smokey is, is Oliver. Overal waar zij is gaat hij. Stalker is het! Hij ligt dus vaak onder het bed, en als hij echt durft? dan lig hij ook bij mij op bed.  

Sherlock? Op de strijkplank, in een kast, of tussen allerlei kussen van de tuinset. Als zij maar ergens of hoog, of ergens weggestopt kan slapen is alles goed. 

Sherver ligt overal en nergens. Zo maken we een “bedje” voor hem op de logeerkamer van mijn onesie. Ja echt! Ook die word gebruikt door Sherver. Hij rolt zich dan ook er helemaal in op. 

 

 

En dan hebben we dat collosale krab/slaap/ding/paal nog. Neemt aardig wat ruimte in en ik ben weer aan het kijken of ik niet iets anders kan vinden voor deze 4 kids, zodat er wat meer ruimte aan de eetkamerkant is. 
Bekijk op bol.com

Ik kan nogal het internet afstruinen, ik kijk, vergelijk, betrouwbaar etc etc. Zo kom ik bij Zooplus uit. Wij kopen daar meestal wel het speciale eten voor Smokey. 

Nu, omdat ik de krabpaal eigenlijk dus best wel groot vind, wil ik een kleine hebben. En dan zie ik me toch leuke hebbendingen voor onze kids!

 

Kattenhuis Prince…cool is die zeg!

€ 44,99

Verf het naar je eigen smaak. Nou, dat kan ik mijn lol wel op, want we hebben echt de mooiste kleuren ever!. Turquoise, oranje, paars en grijs. Het huis is helemaal gemaakt van massief hout.

 

 

 

 

Op het dak een leuke zachte plaid, die heb ik ook wel in alle kleuren, dus dat komt wel goed. Onderin precies zo.

Dit wordt vechten wie er in en op mag denk ik zo!  En we hebben toch 4 kids, dus deze alleen zal het niet gaan worden denk ik zo.

Na nog meer te struinen bij Zooplus kom ik nog zoveel meer leuke dingen tegen.

 

Kattenhuis Pueblo

€ 32,99

Adorable toch? Het zal worden geleverd incl. de 2 kussens. Dat is echt wel geweldig, want dat had ik dus niet verwacht.

Ik moet zeggen dat de keuze reuze is, en met wat ik gezien heb bij zooplus, is dit wel het leukst.

                                                           

Ik koop regelmatig bij Bol.com en ook daar kwam ik te leuke krabpalen tegen voor onze kids. Ik vind Bol.com 1 van de intershops die altijd aan haar afspraken houdt. Het is altijd de volgende geleverd, geen excuus. Het retourneren is helemaal ok. Dus, one of my favorite shop.

Hier is een te leuke krabpaal, niet duur en aan een goede formaat

€ 57,95.  De levertijd bedraagt wel 4-5 dagen

 

 

Bekijk op bol.com

 

 

 

 

De krabpaal die we nu hebben, die hadden we ook bij Bol.com gekocht.

 

€ 58,95  De levertijd bedraagt wel  5 – 9 dagen

Ook deze krabpaal/huis is niet duur, al ligt de levertijd iets later, maar op tijd bestellen dan. Ik moet zeggen dat de kleur mij ook wel aanspreekt. De krabpaal/huis is de totale afmetingen van (LxBxH): 65 x 49 x 169 cm

 

Bekijk op bol.com

 

Er is echt zoveel voor onze kids en de jouwe natuurlijk. Je kan het zo simpel mogelijk houden natuurlijk. Maar wij vinden een degelijk huis wel goed voor ze. Ze zijn tenslotte wel met 4. Nu wisselen ze af, want geloof maar niet dat ze allemaal op die krabpaal/huis gaan liggen hoor.

Dus ik ben nog aan het twijfelen of ik ze toch bij Zooplus zal gaan kopen, want de kattenhuis Prince vind ik echt geweldig!  juist omdat die lager is en meer ruimte creëer voor ons.

Hmm, daar moet ik weer goed over gaan nadenken. Maar dat komt wel goed.

 

Oh! Ik kom er nog 1 tegen, te cute wel! Maar is wel vechten voor het hoogste plekje

 

Bekijk op bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik zou zeggen, neem eens een kijkje en misschien kom jij ook wel iets tegen voor jouw kiddy’s.

 

Mylittleperfectworld with ♥

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update