Pupa,Ken jij het (nog)?

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design

en gebruikt altijd de nieuwste trends. Pupa is onderdeel van Micys Company, een Italiaans bedrijf in 1976 en wordt geëxporteerd naar 70 landen over de hele wereld.

 

 

Ik ken het al jaren. Nu was ik bij mijn kapper en haar zus verkoopt alle Pupa producten. Ondertussen was mijn haar gedaan, en ik zag de lip duo en pakte het even. Waterbestendig! Dat moet ik natuurlijk wel hebben. Eerst heb ik het op mijn handen getest of ik de goede kleur had. Oké, ik had alle zes kleuren op mijn handen gedaan en ja, het ging er niet af. Ik heb wat olie gekregen en het er daarmee vanaf gehaald.  En dan moet je goed poetsen. Ik had mijn kleur gekozen, en ik was blij.

 

   

 

Ik zag ook de waterproof oogschaduw. Nee niet met een kwast, maar net als een eyeliner. Zitten mooie kleuren bij. Ik kon niet kiezen. En nogmaals, ik heb het op mijn hand geprobeerd en het bleef ook zitten. Ik kon wrijven wat ik wilde, maar het ging er niet af. Ee n goed teken. Zeker op vakantie!

 

Voordat ik op vakantie ga, ging ik snel op internet kijken en ik bestelde mijn favoriete kleur blauw / turkoois potlood voor mijn ogen, want ik vergat het bij mijn kapper te kopen. Die potlood en mijn lipduo neem ik mee op vakantie natuurlijk.

Gedurende de dag op het strand bleef mijn lipduo op mijn lippen zitten en het vervaagde niet. ‘s avonds deed ik de eyepencil op mijn ogen en het is een geweldig product. Het bleef de hele avond zitten. Als je je ogen schoon maakt, moet je heel hard (zachtjes) wrijven omdat het moeilijk is om eraan te komen. Maar ik hou ervan!

*TIP heb je misschien kokosolie? gebruik dit dan om je oogschaduw, lippenstift er af te halen. het werkt!

Ik heb ook de lip potloden gekocht. En natuurlijk waterproof. Het komt overeen met mijn Fuchsia om de laatste lipgloss te houden. En inderdaad, het is ook waterproof. Ik hou ervan! 

 

 

  

Deze komt overeen met mijn rode lippenstift. 
Aan het einde van de potlood kan je je potlood slijpen. Is ideaal!.

 

 

Ik denk dat ik nog meer van Pupa zal kopen. Ik ben dol op deze producten.

You have to look gorgeous..right? 

 

Mylittleperfectworld with 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update