Er is ook bij ASOS een sale gaande. Ik ben dol op de sale en jij? Waarom duurder betalen als je weet dat het toch wel in de sale komt? Ok , toegegeven, je hebt je product als 1e, je kan er mee pronken omdat jij het als eerste hebt, maar je betaald ook de hoofdprijs. Eerlijk is eerlijk hoor, ik deed dit ook altijd, als er iets nieuws op de markt kwam? Ik moest het hebben, gisteren nog!!

Hebberd!!

Dat is verleden tijd, ik wacht netjes af totdat er een sale komt, en vaak heb ik nog steeds geluk dat het er nog is, zelfs met mijn maat. En is het er niet meer? Pech voor mij dan, dan moet ik er ook geen geld aan uitgeven 😛

Nu heb ik 1x iets gekocht bij ASOS en dat zijn de producten van The ordinary. Die ga ik nog reviewen natuurlijk. Maar dat later. 

 

Nu er volop sale is bij ASOS, is dat niet alleen de mode natuurlijk, want je kan er (bijna) alles kopen. Je kan er kleding krijgen, schoenen, producten voor je face en body, interieur en nog zoveel meer.

Dus! Als jij je slag wilt slaan? Zeker doen bij ASOS 

Wist jij dat ASOS ook een Marketplace had? Zie het als een Wish en een Ali. Best wel grappig, de levertijden zijn ook daar verschillend. Je kan per land bekijken hoe lang de levertijd is, de verzendkosten.

Marketplace is gelanceerd in 2010 met slechts 20 verkopers en sindsdien hebben ze de grootste online platform voor onafhankelijke merken en vintage boetiekjes. Ons aanbod zal alleen maar blijven groeien als we de opkomende markten te verkennen.

Kijk wel even rechts bovenaan dat je jouw valuta in de Euro zet, en je taal veranderen. Dus, misschien daar ook een kijkje nemen?

Ik ga het wel doen..toedels!!

 

Have fun shopping

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update