Je zou zeker “moeten” gaan shoppen via shopkorting.nl

Als jij wel eens een keer, of vaker zoals ik shopt via internet, waarom dan niet direct gaan sparen? Dit kan enorm oplopen. Je zou gek zijn als je het niet deed. Het kost je niks extra’s, je moet er niks extra’s voor doen.

De uitleg hoe dit nu precies werkt:

  • Shopkorting is gratis en kost je niks
  • Je moet je wel registreren en dat is eenmalig, anders heb je natuurlijk geen persoonlijke code en kunnen ze het bedrag van jouw korting niet storten.
  • Je betaalt bij shopkorting precies hetzelfde bedrag als je normaal zou uitgeven via internet, alleen via
  • shopkorting krijg je dus extra korting.
  • Je kunt cashback ontvangen bij elke webwinkel die aangesloten is bij Shopkorting. De hoogte van de korting verschilt per webshop.

Hier nog eens een extra uitleg

Er zijn al heel wat winkels bij gekomen, en dat zullen er alleen maar meer gaan worden. Zo wordt shoppen toch leuker? Het leven is al duur genoeg!

Je kan zoeken op categorieën, op welke winkels er mee doen, op kortingcodes en acties, en dag aanbiedingen.
Welke winkels doen er allemaal mee?
De Tuinen natuurlijk, Bol.com, Bonprix en Wehkamp, AliEexpress en de Staatsloterij. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Er zit zeker weten wel een winkel bij waarbij jij al shop(te) en dan eigenlijk de korting heeft misgelopen.

Als je lid wordt via mij, krijg ik €5,- euro erbij geschreven op mijn account en jij kan met jouw unieke nummer ook weer andere mensen om lid maken.

Hoe leuk is het toch om lid te worden en lekker centjes te gaan sparen tijdens het winkelen. Winkelen en dan toch geld toe krijgen?

En ik heb altijd geleerd dat alle beetjes helpen.  

 

Have fun shopping my dears

Mylittleperfectworld with ♥

 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update