Showroomprive.nl De site waar je kortingen krijgt tot 70%


Advertentie / zaterdag, april 22nd, 2017

Showroomprive.nl staat voor dagelijks shopplezier! Zo worden er dagelijks online sales georganiseerd van grote merken. De sales duren gemiddeld die tot zeven dagen en zijn verkrijgbaar tegen hoge kortingen: van 30% tot 70% in vergelijking met de winkelprijzen.

De sales bestaan uit ready-to-wear voor heren, dames en kids, modeaccessoires (sjaaltjes, sieraden, lingerie…), cosmetica, linnengoed en huishoudartikelen, decoratie en nog vele andere soorten zoals spelletjes of schoenen…

Leden ontvangen regelmatig per e-mail de digitale nieuwsbrief met daarin de aankomende exclusieve sales: Bezoekers kunnen daardoor via Showroomprive.nl merkproducten kopen met kortingen tot 70%.

Ik heb ook al diverse keren besteld bij Showroomprive.nl en ik kan je zeggen dat de producten die je besteld altijd goed zijn. Ik heb nog nooit iets terug moeten sturen. En de bedragen zijn belachelijk laag, wat natuurlijk heel erg aantrekkelijk is.


Op het moment zijn er weer leuke acties gaande. Neem er eens een kijkje en ik weet zeker dat er iets tussen zit dat je kan gebruiken of gewoon te leuk vind.
Als jij je nu inschrijft krijg je direct een waardebon ter waarde van €12 euro

 


Klik hier 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update