Ik ben dol op Italië. Al van kleins af aan. Jaren met onze ouders en family naar Italië geweest. Elk jaar weer. Zalig! Nu ik wat ouder werd zelf ook naar Italië  gegaan. Naar andere plaatsten dan ik gewend was. Maar het blijft een mooi land, mooie mensen en een mooie taal. Ohh en het eten!

Soprattutto il cibo delizioso e gelato!

Dit jaar gaan we met een hele groep naar Sicily! Hoe awesome is dat. Met een groep van Bailalma gaan daar naar toe. Naar het plaatste Trapani. In het uiterst puntje van de laars.

We gaan naar de stranden Natural riserve of Zingaro

natural reserve trpani

En naar Scopello beach

Ok, naar nog meer stranden.

Maar wat mij heel mooi lijkt is vooral het zout. Zout? Ja zout! Er is daar een plaatsje waar ze zout maken. Nu vind ik zout niet echt mijn ding. Ja het moet in je eten, maar voor de rest? Maar dit is natuurlijk geweldig om te zien hoe ze daar zout delven. Ik kijk ook hier naar uit. Zijn die molentjes nu niet leuk?

Dansen, natuurlijk gaan we ook dansen. Wat lesblokken Cubaans, en natuurlijk gaan dansen.

Daar, in Trapani.

Ohh en eten! Want ook daar hebben ze natuurlijk geweldige restaurantjes. Had ik ook al gelato genoemd? Want tja, ik en ijs! Vooral Italiaans ijs. The best in my opinion. Ohh en natuurlijk lekker gaan BBQ-en. Ook dat hoort erbij.

Ziet dit er niet rustgevend uit? De omgeving is rustgevend en geweldig mooi. Niks in een druk gelegen resort. Maar gewoon, op een boerderij, met alle gemakken voorzien.

En waar sluiten we mee af!

Natuurlijk met

 

Mylittleperfectworld with 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update