Spannende boeken weken bij Bol.com


Advertentie, Vakantie / donderdag, juni 7th, 2018

Spannende Boeken Weken

De spannende boeken weken zijn weer begonnen. Altijd wel fijn, net zo voor de vakantie. iedereen, en ook ik nemen altijd wel een paar boeken mee om te lezen. Naar het strand en lekker een boek mee en zo komen we ons dagje wel door denk ik zo.

Nu is er een boek die je nekharen overeind doen staan en je laat beven van angst. Ok, sorry!! het is je vakantie, maar ook daar mag je best wel wat spanning gebruiken toch?

 

Boris O. Dittrich, voormalig advocaat, rechter en politicus heeft dit jaar het geschenk geschreven. Zijn boeken staan bekend om de uitgediepte personages en beeldende beschrijvingen.

Waar gaat dit boek over?

Wat staat centraal in het boek? Een moord en een grenzeloze ambitie in een populair tv-programma staat centraal. Geweld tegen homo’s staat ook centraal in het boek. Wil jij weten hoe dit verder gaat? Koop 1 van de boeken bij bol.com en krijg jij dit spannende boek cadeau.

Tijdens de Spannende Boeken Weken heeft bol.com ook gratis verzending van de bestsellers en tot 50% korting op een selectie ebooks. En! dat moet je niet laten liggen. zeker als je graag leest, en of dat nu in de vakantie is of gewoon lekker thuis in je tuin.

Bestel 1 van jouw favoriete roman, E-book en/of thriller en krijg dit boek van Boris gratis erbij. En gratis is gewoon altijd leuk.

Als je nu een E-book koopt krijg je al 50% korting op jouw aankoop. Ebooks lezen is heel makkelijk: na aankoop zijn ze direct beschikbaar op je Kobo e-reader; en op je smartphone of tablet met onze gratis ebook app.

 

 

Ik hoop dat jij een keuze kan maken. Verzending is gratis, altijd leuk en je krijgt het boek er gratis bij. Dus, laat de vakantie maar beginnen

 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update