Spirituele journey

 

Harts-verbinding met jezelf.

 

Zorg dat je de tijd hebt voor jezelf om ongestoord aan de gang te gaan. Je kan het trouwens ook doen net voordat je gaat slapen, dan lig je alvast heerlijk in je warme bed en kan je vervolgens lekker slapen! Overdag is het wellicht handig er voor te gaan zitten. Maar net wat jij fijn vindt.

Let op je ademhaling, diep, rustig in en uit. Wordt je bewust van heel je lichaam. Van je tenen tot je kruin. Zodra je rustig bent en ontspannen, visualiseer je een helder licht om je heen. Een soort cocon. Vervolgens richt je je aandacht op je hart. Houd de aandacht een tijdje zo, dit zorgt ervoor dat de energie naar je hart stroomt. Vervolgens zal je merken dat je hart warm wordt of je merkt een doorstroming van de energie op. Zodra je dit merkt, laat dan de energie welke je voelt, ‘groter’ worden. Op deze manier kan de harts-energie door heel je lichaam stromen en vervolgens je hele cocon (aura) opvullen welke je hebt gemaakt bij het begin van de visualisatie.

De harts-energie stroomt nu door je lichaam én je aura. Je hebt nu op een andere manier verbinding met jezelf dan vóór de oefening. Een harts-verbinding! Voel wat het met je doet. Herhaal het regelmatig, het zal steeds makkelijker en vanzelfsprekender zijn. En voel, wanneer je er aan toe bent, vanuit deze energie bewust verbinding te maken met iemand anders.

Door deze harts-verbinding me jezelf, kom je in een andere energie-frequentie. Meer liefdevol naar jezelf toe. Wat denk je dat het met je omgeving zal doen? Kijkend vanuit de ‘Wet van Aantrekking’, kan het alleen maar zo zijn dat je op deze manier mensen en dingen aantrekt welke ook op deze frequentie zijn. Je trekt aan wat wie jij bent. Dezelfde frequentie!

Het bijzondere is, wanneer je geoefend bent in het maken van een harts-verbinding met jezelf, je vervolgens heel gemakkelijk met een geliefde bekende via deze weg bewust contact maakt. En vervolgens, zodra je daarmee gewend bent, maak je vanzelf de stap naar een grotere kring om je heen. Wat zou de wereld er mooi uitzien wanneer iedereen automatisch harts-verbindingen kan maken met ‘iedereen?’ Zo ver zijn we nog niet, begin bij jezelf! Maak er een gewoonte van, regelmatig de harts-verbinding met jezelf te maken.

 

@Mylittleworld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.