Praktijk de witte Gardenia

Ik ben een HSP persoontje. Dat wist ik al natuurlijk. Ik weet ook dat ik kan helen met mijn handen. Mijn katten vinden het zalig en staan echt in de rij wie als 1e mag om geaaid te worden.

En ze zijn dan ook niet bij me weg te slaan. ik weet ook precies waar ze het nodig hebben om even mijn hand(en) daar te laten waar ze het nodig hebben. Ik communiceer ook met mijn kids. Vraag me niet hoe, maar ik begrijp ze. Ik heb een speciale band met al mijn dieren.

Knowing things first. Ja, ook dat gebeurt. Ik kan wel van te voren zeggen als er iets staat te gebeuren. Dat gaat af en aan. Want soms zeg ik dan ook, “dit hoort niet bij mij” Want dan wil ik het niet weten! Maar als het toch komt,dan is het met een reden.

 

Alles gebeurt met een reden

 

Ik heb de cursus Quantum Touch gedaan. Heel apart en mooi. Zo kan ik altijd iemand helpen die ergens last van heeft. Ik moet wel zeggen, ik doe dit al een tijdje niet meer en zou het toch wel graag willen oppakken. En dan nog het automatische schrift. Dat is echt zo mooi!! Schrijven met overleden dierbare. Geweldig! En nee, dat gaat zomaar niet. Hier zou ik weer even voor moeten gaan zitten, want dit is al wat jaren geleden dat ik dit gedaan hebt.

Zoals ik al eerder vertelde, dat alles met een reden gebeurt? Dit heb ik dus even achter me laten liggen. Misschien omdat het toen even niet bij me paste om ermee door te gaan? Al wil ik het wel hoor.

Maar er gebeuren de laatste tijd zoveel dingen met mij, dat ik soms niet weet welke kant ik op moet gaan. En natuurlijk, die weg komt vanzelf. Dat weet ik ook. Maar zo ongeduldig dat ik ben, zo zal ik ook geduldig moeten wachten tot het goed is om dat te gaan doen wat ik heel erg graag wil en/of kan.

 

Nu, de laatste tijd kriebelt het weer. Ik ben er “klaar” voor. Wat dat ook mag betekenen. Dit kan je heel breed zien natuurlijk.

Chantal, van Praktijk de witte Gardenia is op mijn pad gekomen, en ook dat gebeurt niet zomaar. Daar ben ik mij heel erg van bewust. Ik ben naar een workshop intuïtieve ontwikkeling gegaan. Awesome! Nieuwe mensen, die ken ik niet. Geloof me, die ga je leren kennen. Voor alleen op die dag. Iemands foto lezen. Aura lezen. Mediteren, aarden, etc etc. Ik vind het geweldig!

 

Ik heb de Volle maan afstandshealing gedaan. Dat is echt super! Ik wist niet wat mij overkwam, maar het overkwam mij. Dit ga ik zeker weer doen!

Ik ben naar Chantal gegaan voor een Energetische healing. Dat is ook Awesome! Als dit bij je past? Ik zeg doen! Eerst wat dingen besproken die privé  zijn. Daarna de healing gekregen, ik ga het nog een keer doen, want het is nodig! En, het is fijn om te laten doen.

Dit alles? Dit past bij mij, dit heb ik nodig. Anders zou ik het niet doen. Ik merk dat ik sterker wordt, en dit zal alleen maar groeien. En ik kan niet wachten!

In oktober 2016 ga ik de ‘HSP & je 6e zintuig’ doen. Ook dit is een uitdaging voor mij. wat komt er allemaal aan bod?

– Introductie HSP & je 6e zintuig
– Ervaringen delen
– Theorie over 6e zintuig – Helder voelen, Helder horen, Helder zien, Helder ruiken, Helder weten
– Aardingsoefening & Kruinchakra open zetten
– Opdracht! Natuurlijk gaan we ook oefenen
– Informatie over Psychometrie
– Een kaart trekken uit het prachtige deck: ‘Begeleiding vanuit de Bron’
– Ontvangen van persoonlijke boodschap
– Korte meditatie als afsluiter

Dit alles gaat zijn op zaterdagmiddag 22 oktober van 13.30 – 16.30 uur in Etten-leur. Klik hier voor informatie

Denk jij dat dit iets is voor jou? Join me! Gezellig! Ik kijk er in ieder geval wel naar uit. Nog meer leren wat bij mij past. Ik kan niet wachten. Tja, ongeduldig persoontje he?

En ik ben nu heel geduldig aan het wachten op mijn jaarlegging. Ook zo spannend. Ik lijk wel een kind zo blij.

 

Dit zijn Chantal haar gegevens als je eens wilt kijken op haar Facebook

Dit zijn Chantal haar gegevens als je eens wilt kijken op haar website

 

Spreekt dit alles jou aan? Ik kan je vertellen, Chantal is een mooie warme vrouw, van binnen en buiten. Ik vertrouw haar compleet. Anders zou ik dit nooit doen. Vertrouw ook op jezelf. Heel belangrijk! Ga niet twijfelen. En luister altijd naar je innerlijke stem. Die spreekt de waarheid. Wat een ander ook jou zeg, jij bent de waarheid!