Sugarbearhair? Wie kent ze niet? Of wel?

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wel en ik vind ze zalig en het is goed voor je haar.

Wat zijn Sugarbearhair nu eigenlijk?

Sugarbearhair Hair Vitamins zijn zachte haar vitamine gummybeertjes. De hair vitamine zorgt voor mooi, lang, gezond en glanzend haar en stopt de haarbreuk en bij mij zelfs de uitval. Door de smaak wordt het nemen van deze vitamines een stuk aantrekkelijker! De haar vitamines bevatten vitamine A, C, D, E, B6, B12 en verschillende actieve mineralen voor een optimaal en langdurig resultaat. Sugarbearhair Hair Vitamins voeden het haar van binnenuit en verbeteren de algehele conditie van het haar. Sugarbearhair Hair Vitamins zijn er voor mannen én vrouwen en alle haartypen, voor iedereen dus!

De vitamines van Sugarbearhair bevatten geen hormonen en zullen dus de groei van lichaamshaar niet beïnvloeden. Daarnaast bevatten de vitamines geen gelatine, zuivel, gluten. Sugarbearhair Hair Vitamins hebben geen bijwerkingen. Bekijk de ingrediënten of je allergisch bent voor een van de bestanddelen.

Sugar Bear Hair Ingrediënten:

Bevat vitamine A, C, D, E, B6, B12 Folic Acid,Biotine, Pantothenic Acid, zink, Choline en Inositol

Het zorgt voor mooi, lang, gezond en glanzend haar
Zoete smaak van bessen
Verbetert de conditie van het haar van binnenuit
Voor mannen en vrouwen

Werkt het? Voor mij wel 🙂 Ik heb bijna tot geen haaruitval meer. Mijn haar groeit sneller en mijn krullen zitten veel beter Ik heb nogal wat aan mijn haren gedaan ( verven, ontkleuren, etc etc) en kan er niet mee stoppen, dus deze heerlijke beren zijn precies goed voor mij. Bij de 1 werkt het wel en bij de ander niet. Maar dat is met heel veel producten.

En, als je het niet probeert dan weet je het niet.

Hoe te gebruiken:

Neem Sugarbearhair Hair Vitamins 2 maal per dag gedurende 30 dagen. Een potje bevat 60 gummybeertjes, goed voor 1 maand. Aangeraden wordt om de vitamines minimaal 3 maanden in te nemen, maar de beste resultaten ontstaan na 6 maanden.

Goedkoop zijn ze niet, maar als ze werken? Fantastische met de CG methode!! In combi met deze lekkere snoepjes? You gonna you hair again!

Who is complaining then? Not me!

 

 

[bol_product_links block_id=”bol_5b16b07709f8a_selected-products” products=”9200000074950061,9200000087324319″ name=”Sugar bear hair vitaminen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Mylittleperfectworld with 

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update