syllekesfotografie.com


Fotografie / donderdag, februari 2nd, 2017

Ik had eerst een Samsung camera, met alles erop en eraan, tot Wifi toe. Het is een geweldige camera, die ik nog steeds gebruik als ik de grote niet mee wil nemen.

Ik nam overal foto’s mee. Van Salsaparty’s, de tuin, onze kids en de natuur. En ik nam de camera altijd mee naar een concert.

Toen hadden we  besloten om een nieuwe camera te gaan kopen, juist omdat ik meer en meer ging fotograferen. Fab, een goeie vriend van ons, en ons dansleraar Cubaans, hij had een Nikon camera. Ik had al eerder met zijn camera gewerkt en besloot dat we die ook gingen kopen en nooit geen spijt van gehad.Wat een camera is dat zeg! Ik heb extra batterijen erbij gekocht, een extra lens en een externe flitser.

 

 

Ik ben nog meer foto’s gaan maken. Portretfoto’s, Macro, waar ik overigens dol op ben. Onze tuin heb ik helemaal onder handen genomen met mijn camera en onze kids natuurlijk. En de Salsaparty’s. Overal waar ik ga dansen neem ik die camera mee.

Alle foto’s maak ik met mijn hart, en op gevoel. Zo maak je de beste foto’s. Soms vergeet ik mijn camera wel eens, en dan kom ik net dat tegen wat op de gevoelige plaat had moeten zijn, en dan baal ik wel eens, want zo’n moment is dan ook maar 1 keer.

Ik ben een website gaan maken met wat ik doe, en wat ik kan. Ik volg cursussen tussendoor, want ook in de fotografie verander veel.

Foto’s bewerken doe ik al sinds ik me kan herinneren en altijd heb ik programma Paint Shop Pro gebruikt. Ik ken dit programma uit mijn hoofd, en ontdek nog steeds nieuwe dingen die ik ermee kan doen. Het is een fantastische programma, en jij kan jouw foto’s zo mooi eruit laten zien, al zal ik niet snel alles compleet veranderen, het moet wel natuurlijk blijven. Maar als ik een persoon op de foto heb  gezet en die heeft naar mijn zin teveel oneffenheden, dan haal ik wel wat weg ja. Maar ik zal er bijvoorbeeld geen 10 kilo af gaan halen. Zoals ik al zeg, het moet natuurlijk blijven.

psp2018-

 

 

 

 

 

 

Wil jij eens een kijkje nemen op mijn website? Dat kan, leuk zelfs. Ga naar http://syllekesfotografie.com/ en kijk wat de mogelijkheden zijn.

“Photography for me is not looking, it’s feeling. If you can’t feel what you’re looking at, then you’re never going to get others to feel anything when they look at your pictures.”

 

Mijn syllekesfotografie is ook op [icon name=”facebook-official” class=”” unprefixed_class=””] te vinden. Daar staat nog een leuke prijsvraag op. Ik wil graag mijn like’s krijgen, net als ieder ander en daar zit een prijsvraag aan verbonden. Welke? Kijk maar eens snel op mijn Facebookpagina.

Enjoy my Dears

 

Liefs XoXo

 

 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update