Wat leuk dat ik je zie
Perfectlittelworld > Beauty > The Bodyshop| We all love it

The Bodyshop| We all love it

Wie kent de Bodyshop niet?

The BodyShop is een van oorsprong Britse winkelketen die handelt in cosmetica. Sinds 2006 is het bedrijf in handen van Franse cosmeticaconcern L’Oréal.
De oprichtster is Anita Roddick en zij heeft de Bodyshop opgericht op 26 maart 1976, in Brighton, Verenigd Koninkrijk.

 

Mijn favoriet, en dit zal altijd blijven is de Musk. Ken je het?

 

Mijn favoriet, en dit zal altijd blijven is de Musk. Ken je het? Een mix van de populairste iconische geur: een geurende symfonie van zuivere, diervriendelijke muskus. De perfecte lichte, sensuele en bloemrijke geur. De geur blijft nog steeds, zoals ze beloven heel lang hangen. De geur kan in laagjes worden opgebouwd met andere White Musk®-producten. En so i did! Ik heb de hele lijn en lekker dat het is. Ik hoop dan ook echt dat deze geur nooit uit de collectie zal gaan.

Het verhaal begon met het geloof dat Anita Roddick had in iets revolutionairs, namelijk dat een bedrijf een kracht van het goede kon zijn. Dit betekende in 1976 het begin van The Body Shop. Ze hebben de dingen altijd anders gedaan, op stoutmoedige en dappere wijze.
De producten verrijken, maar doen nooit valse beloftes en worden nooit op dieren getest. Zij zijn trots op hun originaliteit en dat zij strijden voor het goede. Samen kunnen we slagen. Amen to that♥

Enrich Not Exploit™. Het ligt in onze handen

 

 

 

 

 

*Dit blog betreft een samenwerking met The Body Shop

 

13 thoughts on “The Bodyshop| We all love it

  1. Ohhh I love rituals ook hoor. Ook heel veel producten van. En speciaal met de feestdagen nog meer

  2. I know the feeling! Ik heb er zoveel dat ik nog steeds heb liggen van de afgelopen feestdagen als kado 🙂

  3. Een mooie bedrijf ! Ik kocht er zeker vroeger heel veel. Volgens mij moet ik er ni voor naar Schiphol (daar weet ik zeker dat er 1 zit) en kom ik er eigenlijk niet zo vaal

  4. Wat een leuk artikel. Ik ben echt gek op TBS. inmiddels heb ik zo veel soorten butter staan dat ik niet weet welke er eerst gepakt moet worden haha

Geef een reactie

Top
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Abd you like cookies right? more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close