Het duurt niet lang meer, en de feestdagen zijn er. Nog ongeveer 3,5 week en dan is het Kerstmis. We gaan de inkopen nu al doen, je kan er maar op tijd bij zijn toch? Elk jaar neem ik mij voor dat ik de gifts gedurende het jaar bij elkaar koopt. En weet je? Het lukt mij nooit!
Dus, ik ga weer een poging wagen met het nieuwe jaar.

Maar..om op de gifts terug te komen? Ik shop wel eens eens bij The Boozyshop. daar hebben ze alles wat een vrouw maar kan wensen en! goedkoop. Voor mooie prijsjes heb jij al mooie kleine kadootjes. Voor jezelf, of voor je vriendin, mama, schoonmama etc etc.
Ik heb ondertussen al veel weg gegooid wat ik niet meer gebruik of zeker bijna op was. Nu de pallette zo in opkomst is, is het ook zoveel makkelijker. Alles in 1, het is gewoon echt ideaal. Mijn kastjes lagen en liggen nog vol met losse make-up, zeker wat oogschaduw en blush betreft. En dit kan dus anders.

 

Hoorayyy voor de pallette

Ik zou ook zeker nu shoppen, het is Black Friday!

Bij de Boozyshop krijg jij bij een bestelling van 30,- euro een mysterybag van 35,- euro.

Wij zijn toch dol op Goodiebags?                      

 

 

Dus! Laten we eens gaan shoppen!

Home is where your makeup stash is

Makeup Revolution Palette Vault

Ik wil nog 1 palette voor de lippen erbij gaan doen, want alleen je gezicht mooi opgemaakt en dan je lippen zo laten dat er niks op zit? Nuhh..dat ken niet he?

Deze palette is ideaal. Veel te mooie kleuren, en voor ieder wat wils. Ook weer in een prachtige doos, en dus weer overzichtelijk.

Makeup Revolution Retro Luxe Lip Vault

 

Dit lippenpallette kost €47,95 

 

 

 

 

 

Check ook onze volledige collectie Lipstick / liquid lipstick of benieuwd naar de hele collectie Makeup Revolution Retro Luxe Lip Kits Makeup Revolution?

Heel veel plezier met shoppen! En wacht niet te lang, deze Black Friday is zo weer voorbij, en het zou zo zonde zijn als je de Mysterybag niet zou krijgen.  ♥  

 

Mylittleperfectworld with 

Spread the love

11
I ♥ to have comments

avatar
11 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
DhiniRoryRinetteHaydéeMieke Recent comment authors
  Subscribe  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Update
Dhini
Gast

Geweldig make-up producten en goodiebag ja…love it

Rory
Gast

Ik moet even wennen aan de opstelling van je site. Heb je nu alle make-up die je hierboven beschrijft zelf? Wow. Ik heb wel heel veel gezichtsverzorging. Dat wil zeggen. Veel samples die ik heb gekregen bij mijn aankopen. Mijn man zegt altijd dat een drogisterij jaloers kan zijn op mijn ‘stash’. Ik heb er serieus zelfs een ladenkastje voor aangeschaft 🙂

Rinette
Gast

Mooi palette! Ik gebruik niet zoveel make up dus ben blij met de paar items die ik heb. Mocht ik er ooit meer mee gaan doen dan zou ik het zeker overwegen,

Haydée
Gast

Ik ben ook wel een fan van palettes. Losse kleuren heb ik ook, maar mijn meeste oogschaduw zit in mooie palettes.

Mieke
Gast

Altijd leuk om online-adresjes te leren kennen. Thanks!

Felice
Gast

Wauh…ik lees tegenwoordig gezellig mee op beauty blogs en zo, er gaat een wereld voor me open..

Lynn
Gast

Nog nooit van deze shop gehoord maar die goodiebag klinkt erreug leuk!
Ik vind het ook super dat de producten cruelty free zijn!

Dankje voor de tip!

Xxx

nicole+orriens
Gast

Tassen met leuke gratis spullen er in zijn inderdaad fijn : )

Ciska
Gast

Ik draag zelf niet of nauwelijks make-up en zou dit niet snel kopen als cadeau omdat je in de praktijk vaak maar van een aantal kleuren gebruik maakt. Wel kan ik me voorstellen dat dit een echte must have is voor vrouwen die niet genoeg make-up in huis kunnen hebben. De uitstraling en “makkelijke” factor spreekt me wel erg aan.

lodiblogt
Gast

Mooie pallets, ik ken deze winkel nog niet, ga eens een kijkje nemen.

Emmy+van+Meir
Gast

Dank je wel voor de tip. Ik ga er nu meteen even kijken. 😉