Women’s day

 

A charming woman doesn’t follow the crowd. She is herself

 

 

8 maart is het weer zover, dan is het weer International Women’s day, afgekort IWD en zal over de hele wereld gevierd worden. In zuid Afrika zal het 9 maart gevierd worden in de zin van National Women’s Day.

Het vieren van de overwinningen van alle vrouwen op deze aarde die al zoveel hebben gepresteerd, die zich hebben ingezet voor de samenleving en nog steeds doen, zoals het sociale aspect, het economische en culturele en niet te vergeten het politieke aspect.

Voor andere landen is IWD echter een dag waarop wordt gewezen op de strijd van de mensenrechten van vrouwen wereldwijd, en dat zal nog heel lang doorgaan zolang dit allemaal niet erkend zal worden. Vrouwen worden nog steeds in bepaalde landen als minder gezien, of tot niks! En dat is erg, dus de vrouwen moeten zich laten blijven horen, elke dag opnieuw!

 

En zoals IWD overal gevierd zal worden, gebeurt dat ook hier in Nederland. De winkels stromen weer over met kortingen.

 

 

En omdat wij Curly’s ook heel veel producten nodig hebben, en regelmatig kopen, doen dus ook de onlineshops mee. Zoals doublefonline

Doublefonline heeft een actie die 8 maart 2019 in zal gaan en zal duren tot t/m 10 maart 2019. Profiteer van deze actie, zeker als je nog haar producten nodig hebt. Maar ik zou zeker wel een een kijkje in heel de webshop nemen, want ze hebben er werkelijk bijna alles en goedkoper dan in menige winkel. Producten natuurlijk voor je haar, cosmetica, parfum en bijvoorbeeld schoonmaak producten. Kijk er eens rond en er zit vast wel iets voor je bij

Heel veel shopplezier en vergeet niet de actiecode “WOMAN” te gebruiken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update