The most wonderful time of the year, het komt er weer aan hoor. Vanaf nu nog 7 weken en dan zijn de feestdagen er weer. We gaan nu al bedenken wat we moeten gaan kopen voor jouw loved ones

 

Nu is naast Rituals voor mij, ook The Bodyshop het einde wat producten betreft. Ik kan altijd slagen bij beide winkels. Ze hebben eigenlijk voor iedereen wel wat lekkers.  Ik kan gelukkig altijd goed slagen.

Nu de feestdagen eraan komen, begin ik nu al te shoppen, lekker vanaf mijn lappie en een mok thee erbij en wat lekkers.

 

Ik begin al ver van tevoren een lijstje te maken wat ik allemaal zou willen kopen. En dan, tegen eind oktober ga ik de winkels al afstruinen wat er nu al in de aanbieding is, of binnenkort gaat komen. Uiteindelijk komen die daar in mijn mail terecht en dan kan ik gaan shoppen. Ik shop natuurlijk niet direct alles, maar wat voor mij doorslaggevend is, is  HET product, die wil ik dan hebben en, dan zal ik die zeker al gaan kopen.

 

Wat heeft The Bodyshop voor lekkers wat wij allemaal kunnen gebruiken? En dat te leuk is om te geven en te krijgen? Dat ga ik jullie nu laten zien.

Zet je neus open Girls

 

De producten met de Peppermint  Candy Cane- geur.

De producten die je kan bestellen/kopen is de Berry bon bon met de zoete “smaak”

De warme geur van vanille en marshmallows

 

BEAUTY ADVENTSKALENDERS

Natuurlijk mogen die ook niet ontbreken in de shop en in jouw collectie. Elke dag een nummer open maken en niet weten wat er achter dat nummer zit. Ik vind dit altijd spannend! Er zijn weer verschillende in de winkel.

Kijk jij even mee?

De originele, populaire beauty-adventskalender van The Body Shop is terug, en beter dan ooit! Olivia the Owl leidt je langs 24 op de natuur geïnspireerde verwenproducten: van bodyproducten en skincare-musthaves tot andere goodies waar je van top tot teen van gaat stralen!

In de Deluxe adventskalender leidt Dani the Deer je langs 25 luxe verwenproducten: van een fullsize Body Butter, Face Mist en Matte Lip Liquid tot andere goodies waar je van top tot teen van gaat stralen. Behalve beauty-verrassingen bevat deze kalender ook 25 uitnodigingen om erop uit te trekken in de natuur, zodat zowel jij als de wereld om je heen een boost krijgt. En als alle deurtjes geopend zijn, veranderen de kalendervakjes in puzzelstukken die samen een dier uit onze betoverend mooie natuur vormen!

Weet jij al wat je wilt hebben?

 

 

Spread the love