The PuffCuff ~ De Bananaclip

 

 

 

Eindelijk!!! We kunnen ze kopen hier in Nederland. Ik heb hier zo naar uitgekeken en vele met mij. Dus nu kan ik vertellen dat we de PuffCuff kunnen aanschaffen. Ken je die bananaclips nog? Ik gebruik het nu nog steeds, maar dan is dit de ronde versie.

Nu de PuffCuff in Nederland is? leg ik mijn bananaclippie even weg en ga ik de PuffCuff gebruiken.

 

Ze komen in 4 verschillende maten.

  • Micro
  • Mini
  • Junior
  • Original

 

Eigenlijk kan ik het nog beter laten zien, want voor mij is het niet helemaal duidelijk, en als je deze vergelijkingen ziet, dan weet je wel welke jij moet hebben, je kent je haar, de dikte ervan, de krullen, dus dit gaat zeker helpen.

Deze puffcuff is ten grote van de bovenkant van een blikje..cheers 🙂 Dit is de mini size

 

Deze PuffCuff is ten grote van een tennisbal. Dit is de junior size

De micro size is echt voor bijvoorbeeld 2 staartjes? Deze kan niet met een volle bos haar gebruikt worden. En de original? is echt voor iemand met een enorme volle bos met haar/krullen.

 

Hoe ga jij ze gebruiken?

 

 

Oh my Gosh! Ik ben echt zo superblij dat ze er echt zijn!

Waar kan je ze bestellen ipv in America, waar je zo lang op moet wachten en waar je best wel wat verzendkosten moet betalen.
Waarom zouden we dat gaan doen als we naar https://www.cgproducten.nl kunnen gaan.

 

Let’s go Curly’s en ga naar https://www.cgproducten.nl/c/overige-producten en kop jouw PuffCuff.

Hurry! want ze zijn zo weer weg!! 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update