Thierry mugler aura mugler the new womens ’s perfume “FOLLOW YOUR INSTINCT”

 

Aura Mugler The new women’s perfume FOLLOW YOUR INSTINCT

Het doel was van de Franse ontwerper met de lancering van Angel in 1992: de herintroductie van het coutureparfum dat niet zomaar een, twee, drie zou verdwijnen. Daarnaast was Angel ook revolutionair: het mengde voor het eerst ook chocalade en Aura Mugler The new women’s perfume FOLLOW YOUR INSTINCT karamel in een geur. Het gourmandparfum was geboren om niet meer te verdwijnen. En Angel is nog steeds populair en Thierry Mugler als serieus parfumhuis ook. Met nieuwe klassiekers – A*Men en Alien – en interessante variaties op deze geuren, blijft het parfumfans boeien.

Thierry heeft het goed gedaan! Ik ben fan, van het 1e uur. 

 

 

Thierry Mugler Alien

Alien is een eenvoudig parfum, dat sinds 2005 enorm veel vrouwen aan weet te spreken. Waaronder ook ik, het kost wat, maar je krijg er zoveel voor terug. Ik kan zo van deze geur genieten, de geur van jasmijn die heel duidelijk naar voren komt. In het hart vinden we de houtachtige noten, terwijl de amber aan de basis zorgt voor een warme afronding van het totale parfum. Bij mij blijft de parfum de hele dag en nacht. En ga je douchen ruik je hem weer. Niet teveel op doen, maar net genoeg.

Thierry Mugler Angel
Angel is een parfum waarin het gebruik van vanille, karamel en honing op een goede manier naar voren komt. Het is daarmee een zoete geur, waarbij de patchoeli vanuit de basis ervoor zorgt dat dit een sensueel karakter krijgt. Het is verder een heerlijk parfum met bloemen en fruit in het hart van het geheel.
Ik heb Angel als mini’s gekocht op het vliegveld voordat we naar Sicilië gingen. Ik vind het een prima parfum voor de vakantie, maar verder gebruik ik overdag.

Alien blijft voor mij TOP!

De advertentie’s van Thierry Mugler zijn altijd zo mooi! Ik kan hier echt van genieten. Kijk hier eens naar..Awesome gewoon!

De lancering van Aura Mugler. Oh my! Alleen het flesje al en de kleur. Natuurlijk wil ik die ook.
“FOLLOW YOUR INSTINCT” is de naam, en ik doe altijd mijn instinct vertrouwen en volgen, dus ook naar deze parfum zal ik luisteren.

De magische geur wordt omschreven als een groene, dierlijke geur met katachtige sensualiteit. De geur opent met groene noten en een gourmand ondertoon. Rabarberbladeren worden gecombineerd met oranjebloesem en vanille. Thierry Mugler Aura blijft mysterieus door de unieke ingrediënten Tiger Liana en Wolfswood, welke niet eerder zijn gebruikt in parfums. De Thierry Mugler Aura Parfum zal zoals men gewend is van Thierry Mugler

 

AURA MUGLER is de wonderbaarlijke, nieuwe mystieke wereld van MUGLER waar dierlijke dominantie aan de kracht van planten voldoet. Een goddelijk, nieuw concept van vrouwelijkheid – een oproep om je instinct te volgen en je zintuigen te gehoorzamen, in je diepste verlangens te halen en de innerlijke kracht los te laten wachten om vrij te breken.

Aura Mugler komt met de Refillable Eau de Parfum 30 ml (EdP)vanaf  € 64,56
Bodylotion € 41,83
Showergel € 37,29

 

 

Ben jij fan van Thierry Mugler?
Let’s shop Girls

 

Mylittleperfectworld with ♥

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update