L’Oréal x Balmain

 Een update over de L’Oréal x Balmain collectie

lorealparisxbalmain

Je kan wel jouw favoriet via Bol.com bestellen, en dat zou ik zeker doen. De (on)volledige collectie is per 21 september in een beperkte oplage beschikbaar.

Ik zou zeker niet te lang wachten met een pre-order te zetten, want ook met de lipsticks die al geleverd worden, is ook bij Bol.com in een beperkte oplage. Wil je ze bij de Etos en/of Kruidvat kopen? Ga voor de deur liggen, want het zal snel uitverkocht zijn. Als ik jou/jullie was zou ik jouw kleur nu wel al bestellen en dan weet je heel zeker dat jij kan pronken met jouw geweldige kleur. Zoals het er nu voor staat zal per 23 oktober de 6 kleuren verkrijgbaar zijn in de winkel.

Er was een vlaag van opwinding in mei toen Balmain en L’Oreal Paris aankondigde dat ze hun krachten aan het bundelen waren om een lipstick collectie te maken.  Dit is niet de eerste keer dat fans van het Franse modehuis van Olivier Rousteing ontwerpen op een meer betaalbare prijs konden kopen.

Hieronder staat een schema welke kleuren verkocht gaan worden bij Bol.com

  • L’Oréal Paris Color Riche x Balmain – 246 Confession
  • L’Oréal Paris Color Riche x Balmain – 355 Domination
  • L’Oréal Paris Color Riche x Balmain – 647 Urban Safari
  • L’Oréal Paris Color Riche x Balmain – 902 Legend
  • L’Oréal Paris Color Riche x Balmain – 905 Balmain Instinct
  • L’Oréal Paris Color Riche x Balmain – 467 Freedom

De levering zal zaterdag 9 september zijn. dat gaan ze toch proberen, dus onder voorbehoud. Dus snel nog een pre-order maken! Ik had natuurlijk ook al een bestelling gedaan, maar ik ben bang dat mijn bestelde lipsticks niet leverbaar zijn. En daar baal ik wel van natuurlijk!!

Welke ik besteld had? 

901 Rebellion
468 Liberation

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke ik nu besteld heb? 

467 Freedom
647 Urban Safari

 

 

 

Reserveer bij bol.com

 

 

 

 

 

 

 

WE ARE ALL WORTH IT Girls♥

Laten jullie het mij weten of je ook een Pre-order heb geplaatst? Of misschien vinden jullie de kleuren totaal nada! 

 

Mylittleperfectworld with 

20
I ♥ to have comments

avatar
10 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
MylittleperfectworldDhinimarjolein westerbaanGirls-Thingsanja Recent comment authors
  Subscribe  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Update
Dhini
Gast

Wat bijzondere kleuren. Ik ben benieuwd welke kleuren uit deze collectie zou bij mij passen

marjolein westerbaan
Gast

toffe kleuren al zou ik me er zelf niet zo snel aan wagen . ik ga heel safe voor lichtroze, rood 😀 mis dan net even die lef denk ik, maar tof om te lezen,

Girls-Things
Gast

Oeh mooie kleuren! Zelf draag ik niet veel lipstick, maar de kleurtjes van deze zijn erg gaaf.

anja
Gast

Helaas, lippenstift is niet aan mij besteed, vind er echt helemaal niets aan

Danielle
Gast

Ik vind Liberation en Domination echt zo gaaf !

Andrea
Gast

Wat een mooie producten! Ik hoop voor je dat je ze binnen krijgt zoals je ze wil hebben.

Kimberly
Gast
Kimberly

Leuke spulletjes hoor! Ik gebruik zelf alleen nooit lippenstift, ben wel ‘verslaafd’ aan blistex..

Lodi
Gast

Mooie kleuren, ik ben heel benieuwd hoe ze staan! Voor mij zijn ze een beetje te heavy 🙂

nicole orriens
Gast

Wat lekker veel kleurtjes zeg! Vooral die paarse vind ik leuk. Weer eens wat anders.

Emmy
Gast

Ik vind de urban safari erg mooi.