Vrijdag 27 juli 2018 ~ De bloedmaan hoog aan de hemel ~ Fotosessie

Per vandaag ga ik elke avond foto’s maken van de aankomende bloedmaan op vrijdag 27 juni 2018. Ik vind het zelf al heel spannend hoe de foto’s gaan zijn, juist omdat ik het nu wil gaan opbouwen.

Ik ga per vandaag elke dag 1 foto hier neerzetten, totdat de volle bloedmaan te zien is geweest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Update!

Helaas hebben een flinke bewolking gehad de laatste avonden dus ik heb geen foto’s meer kunnen maken en ik baalde daar flink stevig van!

Maar! ik heb natuurlijk prachtige plaatjes van de maan gekregen van de neef van een goeie vriend van mij en mijn Cubaanse dansleraar. Fabrizio ken ik al heel wat jaren, we hebben samen Cubaanse festivals georganiseerd, party’s en hij geeft les natuurlijk. Oh ja, en onze vakantie’s naar Sicilië met de hele dansgroep.

Maar! Fabrizio heeft dus een neef, don’t we all? Anyway, hij fotografeer dus ook, net als ik en en Fabrizio. Alleen Dario  woont niet in Nederland zoals Fabri en ik, maar in Italië, Palermo..in het bella Italia, waar hij dus wel de maan kon fotograferen!!

Ma! Fabrizio ha un cugino, non siamo tutti? Comunque, lui spara così bene, proprio come me e Fabrizio. Solo Dario non vivo in Olanda, come Fabri fibra e io, ma in Italia, Palermo..nella bella Italia, dove lui è così la luna di poter fotografare!!

Ik had al aan hem aangegeven dat wij het niet konden zien door de bewolking die wij hadden en dat ik dus zo baalde. En daar kwamen zijn foto’s, die ik mag gebruiken om hier neer te zetten, zo lief!

Ho già avuto a che lui ha indicato che non abbiamo potuto vedere attraverso le nuvole che abbiamo avuto e che ho tanto rimpianto. E c’erano le sue foto, che posso utilizzare per eliminare. Così dolce!

 

Grazie Amore mio ♥

https://www.facebook.com/dario.mentesana.photography/

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update