Het voorjaar komt eraan dus dan gaan we weer wat opknappen in ons huis. Bij ons is het ook nodig, maar dan alleen nog de zolder en het washok. Nah ja, washok, klinkt zo afgezaagd. Het is een bijkeuken, met daarin onze vriezer, voorraadkasten, wasmachine en droger. En de kattenbakken staan daar.

Maar dit is wat we nog niet in het opknappen van het huis hadden meegenomen, omdat we eerst de tuin af wilde maken, en dat is gelukt. Dus, nu tijd voor het washok. Voor en na foto’s zullen volgen.

 

 

 

 

 

Maar net als bij kleding veranderd ook elk jaar de kleuren voor in huis. Meubels, verf, behang en accessoires.

Voor 2017 is het thema ‘Life in a new light’. De lancering van de Kleurentrends voor 2017 vragen om een frisse kijk op het leven. Dé Kleur van het Jaar Denim Drift belichaamt precies de mood van 2017 en sluit aan bij talloze interieurstijlen.1 Denim zie je eigenlijk overal wel in terug, vooral in kleding, zo ook in de verf.

Door de verbinding met de aarde op te zoeken, krijgt het spirituele een kans en daar hebben zowel lichaam als geest baat bij. Hoewel deze trend voortkomt uit een bijna abstract gegeven, laat hij zich vertalen als een eclectische bohemienstijl. Deze stijl dompelt je in een wereld vol natuurlijke elementen en geeft een creatieve twist aan je.

Flexa heeft een kleurenpalet ontwikkeld waarmee je verschillende zones in huis afbakent, maar waarmee je ook een ruimte kunt creëren die beide functies in elkaar laat overvloeien. Of je nu het liefst in de keuken zit met laptop en koffie onder handbereik of juist een aparte studeerkamer nodig hebt, het moet er wel comfortabel zijn. Het doel is immers dat je kunt relaxen en focussen tegelijk. Dus een goed idee voor onze zolder. Het is er heel erg ruim, we zouden er zelfs een slaapkamer van kunnen maken. Dus ik weet mij wel raad met deze kleuren! Ze zijn geweldig!

De juiste kleur heeft enorme invloed op je woning en op hoe jij je voelt, daarom hebben we het kiezen van de ideale kleur makkelijker en leuker dan ooit gemaakt met de nieuwe Flexa Visualizer app. Ik heb het ook op mijn telefoon staan en het is geweldig. Maak een foto van je muur en kies daarbij jouw kleur, is het niet mooi? Doe er dan een ander kleurtje op en combineer alles met elkaar, zodat jij een beeld heb van hoe het gaat worden. Super handig!

 

Mylittleperfectworld with 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update