Hey Girls,

Er zijn veel groepen over haar. Je ziet ze steeds meer voorbij komen. Nu is het niet zo dat ik in elke groep gaat zitten, dat is gewoon TOO much for me. Ik heb het al druk met zoveel dingen, dus dat gaat gewoon niet.

I have a life you know

De meesten van jullie weten dat ik EN krullen bezit EN de CG-methode hanteert. Dus het is echt altijd goed zoeken of er gezonde ingrediënten in de producten zitten, en dat is echt een hele klus. Bepaalde ingrediënten herken ik al. Dus weet dan wel of het wel of niet goed is. En bijna dagelijks komen er “nieuwe” producten bij. En ik bedoel met “nieuw” de oude producten in een nieuw jasje, dus met gezonde ingrediënten of! echt nieuwe producten die we nog niet “kennen”.

 

 

Anyway..de groepen voor de Curly’s onder ons. Er is een nieuwe groep ontstaan op Facebook. Mijn eigen groep! Ondanks dat ik het toch wel druk op met de dagelijkse dingen ben ik toch ook een groep begonnen. Ik kan nu alles zelf in de hand houden. Ik kan de berichten doorlaten van wat ik wil en dat nuttig is voor de groep.

Ik kan zelf mijn eigen berichten posten waarvan ik weet dat het nuttig is voor de groep ipv geweigerd worden, meerdere malen, zonder enig uitleg als ik daar naar vraag. Dan krijg ik berichten van andere leden/mensen die vragen aan mij..whatskebeurt? Ik zie en hoor je niet meer, enne, merk jij ook dat dit en dat? Eh ja, maar vraag me niks aub!

Ik hou daar niet van! Ik hou er niet van als je compleet wordt genegeerd! Terwijl er een jaar geleden nog zo vraag naar je was, meningen, producten aandragen etc etc. En op 1 dag? Pats boem! Je bent niet meer nodig, je website verwijderd van de groep, ook weer zonder enige aanleiding of uitleg! Vriendschap? In enige vorm? Weg..gewoon weg! Tegenwoordig gaan mensen zo met je om. Zonder enige schaamte or what so ever!

Dat je mensen op hebt gedragen om lid te worden van de ze groep(en) En ben je daarvoor bedankt? Nee joh! Ga weg! Het is allemaal heel normaal dat dit zo gaat tegenwoordig. Mijn lezeressen komen door mijn website in die groepen terecht.

Dan zie je dat er dingen worden overgenomen, net in iets andere woorden en totaal geen verwijzing naar mij toe, wat andersom wel zo was.
En nee, ik vind het niet erg als er dingen worden overgenomen,we moeten elkaar allemaal helpen in mijn gedachte, maar zou fijn geweest zijn dat ik of mijn website werd genoemd.

Dus! vandaar mijn eigen groep, en nee, ik hoef geen duizenden leden! Dat kan ik niet eens aan alleen, ik heb deze website nog, ben druk met mijn eigen leven.

Natuurlijk wil ik wel dat mijn groep zal gaan groeien, want dat willen we allemaal toch wel he? Misschien heb jij wel tips voor ons allemaal? Ook ik weet niet alles hoor.

 

 

 

Ik bedoel, we zijn om elkaar te helpen niet waar? 

 

Ondertussen heb ik al aardig wat ervaring wat betreft de producten en de ingrediënten etc. Dus heb je vragen? Vraag ze! Weet je niet hoe iets werkt? Vraag het, je krijgt altijd antwoord! Laat foto’s zien, laat je producten zien, en vertel ons hoe en wat je gedaan hebt. Leuk leuk!!

 

Join us Curly!

Oh! en de niet Curlys? ook jullie zijn welkome! gezellig juist. Het gaat tenslotte om gezond haar, dus ook voor jouw haar, daar hoef je geen krul voor te hebben. Misschien heb je wel slag? Of echt stijl haar?
Ik weet van meiden, die hadden altijd stijl haar en omdat ze nu de CG-methode aanhouden ineens slag en/of krul hebben gekregen.

Dus! Het is zeker de moeite waard om je bij mij aan te sluiten..Hoeft niet, maar mag!

Klik even op het logo van CGMethodeMylittleperfectworld en je bent zo bij de groep.  Klop aan en natuurlijk moet je even wachten totdat de deur open gaat, maar dat gaat snel hoor.

 

Natuurlijk ga ik wel weer een actie houden. Bij de 1e 100 leden ga ik weer een weggeef actie houden, gewoon om diegene te bedanken die de leden hebben aangebracht. Ik kan precies zie aan elk lid  hoeveel leden zij aangebracht hebben, dus aan de hand daarvan kan ik die prijs weg gaan geven.

Ik zal het eerlijk doen, door een screenshot te maken, zodat iedereen kan zien dat het er eerlijk aan toe gaat! en wie zoveel leden heeft aangebracht.

So Curly’s! Hit it! Have fun!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

1
I ♥ to have comments

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Luukskitchen Recent comment authors
  Subscribe  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Update
Luukskitchen
Gast

Ik onderhoud mijn haar ook heel zorgvuldig