Hey Girls! How are you doing?And your hair? Curly or not! Dat maakt niet uit he? You know!

 

 

 

 

 

 

Maar, even het volgende.
We love hair ~ curly hair ~ The Curls Cult ~ Challenge. Er is een challenge die vandaag gaat beginnen, lukt het jou niet vandaag? Begin dan morgen and share met ons hoe jouw ervaring is wat jouw haargroei betreft, je dikte, je haaruitval, whatever happen met jou haren, omdat jij je castoroil gebruikt.

Wat gaan we doen?

Dit gaat uit van een andere groep op Facebook (Natural Hair Club NL), ook die is besloten. Maar omdat ik en de meeste van ons er niet in zitten hebben we ook besloten om dit te gaan doen vanuit onze groep The Curls Cult. 

De bedoeling is dat je gedurende een periode van 3 maanden (90) dagen, minimaal 3 keren per week castor oil op je hoofdhuid aanbrengt. Lekker in masseren, ga er mee slapen, zodat het lekker kan intrekken. De volgende dag kan je er alles weer uitwassen met een goede CG shampoo. Kijk even hier wat een goede CG shampoo is.

Welke olie kan je hier nu voor gebruiken? Natuurlijk wel een olie die CG is. Dus puur! Ik heb 3 verschillende oliën en zou ze alle 3 kunnen gebruiken, maar dat doe ik dus niet, want dan weet ik nog niet welke olie wel werkt.

Vergeet ook je wimpers en je wenkbrauwen niet mee te doen, is tenslotte ook haar en zal ook mee gaan groeien.

Ik heb de olie van Curls blueberry bliss, van Tropic Ilse living en de 36 olie in 1.

Hier kan je ze kopen:

Yari Oil 100% Natural 36-in-1 Oil Kruitvat

CURLS BLUEBERRY AND MINT TEA SCALP TREATMENT Pakshop

Tropic Isle Strong Roots Red Pimento Hair Growth Oil Shesells

 

 

 

 

Maar! je kan ook nog even snel naar de Action rennen en daar olie halen, kost niks en supergoed. OF, je maakt een masker, all by yourself! 😉

  • Klik op het plaatje en het zal vergroten!

 

ThnX to The Curls Cult

Ben jij nog geen lid van The Curls Cult? Snel doen dan, want dan mis je niks en het zo supergezellig. We zijn om elkaar te helpen met ons haar en alles wat daarbij komt kijken. Je komt in een warm bad, en een warm bad is altijd lekker 😉

Laat jij het even weten hoe jij het ervaar met de olie van jouw keuze? Merk jij al verschil? En zo ja, na hoeveel tijd? Deel ons jouw ervaringen.

 

 

Mylittleperfectworld with

 

 

 

 

ThnX to The Curls Cult

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update