Hey Girls,

Er zijn veel groepen over haar. Je ziet ze steeds meer voorbij komen. Nu is het niet zo dat ik in elke groep gaat zitten, dat is gewoon TOO much for me. Ik heb het al druk met zoveel dingen, dus dat gaat gewoon niet.

I have a life you know

De meesten van jullie weten dat ik EN krullen bezit EN de CG-methode hanteert. Dus het is echt altijd goed zoeken of er gezonde ingrediënten in de producten zitten, en dat is echt een hele klus. Bepaalde ingrediënten herken ik al. Dus weet dan wel of het wel of niet goed is. En bijna dagelijks komen er “nieuwe” producten bij. En ik bedoel met “nieuw” de oude producten in een nieuw jasje, dus met gezonde ingrediënten of! echt nieuwe producten die we nog niet “kennen”.

Nu kwam ik bij toeval bij weer! The Body Shop..

I that store! en jullie?

Oh nee! Maar dat is voor het volgende bericht..ik was bezig met de krullenkoppiesgroepen op Facebook. I was carry away again, dat gebeurt vaker als ik aan het vertellen ben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anyway..de groepen voor de Curly’s onder ons. Er is een nieuwe groep ontstaan op Facebook. Fris, veel uitleg, nieuwe gezichten en de vertrouwde. Gewoon, daar voel jij je thuis, ik weet het zeker!

De groep is opgericht door Marielouise Hofhuis – Donkers

Ik heb Marielouise leren kennen in een andere Curlygroep en we hebben het eigenlijk wel altijd gezellig als we aan het beppen zijn. Het is wel apart, je kent elkaar niet en toch klikt het, zo door het lappie heen..COOL!

Maar, wat wilde ik nu zeggen? Ehh, ja, Marielouise heeft deze groep opgericht voor tips, tricks, het verzorgen van je krullend haar. En daar komt heel wat bij kijken! Geloof mij maar.

Inspiratie met verschillende kapsels.

Zo leuk!

 

Misschien heb jij wel tips voor ons allemaal? Ook wij weten niet alles hoor. Misschien verbeterpunten? zoals Marielouise zelf zegt.

We hebben bestanden speciaal voor jou, voor jou krullenkoppie. Dat is toch fijn?

En omdat nog maar net de groep bestaat, hebben we toch al aardig wat leden en natuurlijk mogen er daar veeel meeer bij!!

Ik bedoel, we zijn om elkaar te helpen niet waar? 

Ondertussen hebben we al aardig wat ervaring wat betreft de producten en de ingrediënten etc. Dus heb je vragen? Vraag ze! Weet je niet hoe iets werkt? Vraag het, je krijgt altijd antwoord van ons. Laat foto’s zien, laat je producten zien, en vertel ons hoe en wat je gedaan hebt. Leuk leuk!!

Join us Curly!

Oh! en de niet Curlys? Mogen ook komen hoor! gezellig juist. Het gaat tenslotte om gezond haar, dus ook voor jouw haar, daar hoef je geen krul voor te hebben. Misschien heb je wel slag? Of  echt stijl haar?
Ik weet van meiden, die hadden altijd stijl haar en omdat ze nu de CG-methode aanhouden ineens slag en/of krul hebben gekregen.

Dus! Het is zeker de moeite waard om bij ons aan te sluiten..

Klik even op het logo van The Curls Cult en je bent zo bij de groep. Natuurlijk moet je even wachten totdat de deur open gaat, maar dat gaat snel hoor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

See you all there!!

 

 

Mylittleperfectworld with 

2
I ♥ to have comments

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MylittleperfectworldMarielouise Recent comment authors
  Subscribe  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Update
Marielouise
Gast
Marielouise

Heel leuk Sylvia! Leuk dat je de groep genoemd hebt in jouw blog!