Wat leuk dat ik je zie
Perfectlittelworld > About me

Ik ben Sylvia, een meisje van de jaren ’60 en hypermodern. Ik ben getrouwd met BJ, en hebben 2 katers en 2 poezen. Het is hier gewoon altijd een poezenbende.

Ik probeer een Lifestyle Blogger te zijn. Onderwerpen zoals fotografie, fashion en beauty, lifestyle en persoonlijk kan je hier allemaal vinden op mijn blog! Ik wens je heel veel leesplezier. 

Naast huisvrouw te zijn, het huishouden moet tenslotte gedaan worden, ben ik ook een fotografe, danseres, DIY sieraden en nog veel meer. Het is voor mij moeilijk om stil te zitten, dus ik ben dan ook altijd wel iets bezig.

Je kan me ook vaak, als het weer het toe laat, in de tuin vinden. Zalig! Verder modder ik maar een beetje aan, maar geloof me! het is nooit saai met mij. Wie ik ben? Een gekke, vrolijke,onuitstaanbare,eerlijke,DIY dame.

 

Are you coming with me into my World?

 

Top
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Abd you like cookies right? more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close