Ik ben Sylvia, een meisje van de jaren ’60 en hypermodern. Ik ben getrouwd met BJ, en hebben 2 katers en 2 poezen.Het is hier gewoon altijd een poezenbende. Ik ben een Mama en een Oma.

Naast huisvrouw te zijn, het huishouden moet tenslotte gedaan worden, ben ik ook een Fotografe, danseres, DIY sieraden en werk achter de bar bij de SalsaCluppie en nog veel meer. Het is voor mij moeilijk om stil te zitten, dus ik ben dan ook altijd wel met iets bezig.

 

Je kan me ook vaak, als het weer het toe laat, in de tuin vinden. Zalig! Verder modder ik maar een beetje aan, maar geloof me! het is nooit saai met mij. Wie ik ben? Een gekke, vrolijke,onuitstaanbare,eerlijke,DIY dame.

 

Ik probeer een Lifestyle Blogger te zijn. Onderwerpen zoals fotografie, fashion en beauty, lifestyle en persoonlijk kan je hier allemaal vinden op mijn blog! Ik wens je heel veel leesplezier.

 

Are you coming with me into my World?

 

 

 

 

 

 

Spread the love