WINACTIE

 

 

Bouclème, wie kent het niet. Ehh, ik, sinds kort wel, vele met ons, tenminste, als je de CG methode volgt natuurlijk. Ja, die doe ik al wel meer dan anders half jaar, maar ik bedoel, de Bouclème? die ken ik nog niet zo lang.

 

Bouclème Curl Cleanser

Wat doet de curl cleanser?

Deze niet-schuimende krulreinigingscrème reinigt de hoofdhuid en het haar zonder de natuurlijke vochtbalans te verstoren. Zacht genoeg voor dagelijks gebruik. De meeste shampoos schuimen als een malle, maar dat ga je niet met deze cleanser mee maken. Is ook helemaal niet nodig!.

De speciale mix van argan, virgin kokosolie, honing, aloë vera, lijnzaad en granaatappelextracten voeden en hydrateren de haarschubbenlaag van binnen naar buiten. De natuurlijke revitaliserende geur van citrus, groene munt en magnoliablad zal jouw haar schoon, fris, geurig en gehydrateerd worden.

 

Boucleme – Curl Cream

Wat doet de curl cream? 

Geeft jouw droge krullen een boost met ultra voedende en vocht aanvullende crème. De creme is  onder andere gemaakt met kukui notenolie en voedingsstoffen, kokosnoot fruit extract plus super conditioning oliën van kokosnoot en castor.

Deze leave-in soft hold-crème minimaliseert kroezen en creëert gedefinieerde, zachte en glanzende krullen. Stijlen, definieert, verzacht en hydrateert. Voor alle krultypen ღ

En nu de winactie!

Ik wil erg graag de cleanser en de curl cream weg gaan geven. Dus ik heb 2 flesjes, en dan is het een verrassing welke jij zal gaan krijgen. In ieder van deze flesjes zit een inhoud in van 100ml. Ik vind dit geweldig, want zo kan je altijd kijken of het wel bij je krullen past. Vaak zijn het van die grotere flessen, maar als jouw haar dit helemaal niet fijn vind, wat dan? Ja, verkopen zou ik zeggen, maar jeetje, wat een rompslomp.

Dus! Dit is een ideale maat/inhoud. Deze gaat dan ook mee met ons op vakantie.

Maar nu..de windactie..nogmaals!

Sorry, ik ben een ratelkont, diegene die mij kennen, weten dat ik van de hak op de tak spring, altijd al geweest en zou niet kunnen veranderen daarin.

 

Wat ik vraag aan jou is het volgende:

  • Deze website te delen onder jouw vrienden
  • Mij te volgen door jezelf hier op de website in te schrijven
  • Naar mijn facebookpagina te gaan en mijn pagina liken en zoveel mogelijk bij jouw vrienden onder de aandacht brengen
  • Naar mijn Pinterest gaan mijn albums volgen

 

Nou, dat viel best wel mee toch?
Ik ga de winnaars bekend maken op 31 mei 2019, dus jullie kunnen het nu nog even op het gemakje doen, maar! niet te lang gaan treuzelen, want voordat je het weet is al zover.

Ohh, en misschien doe ik er wel een extra iets bij, juist omdat jullie een maandje de tijd hebben

 

Heel veel succes ღ 

 

 

 

 

 

 

P.S Je kan deze producten van Bouclème bij lookfantastic en bij de  curlsshop kopen mocht je nu toch niet gewonnen hebben.

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update