Yeah!! kaartjes in de pockets.


Dancing makes you / dinsdag, maart 24th, 2015

 

Ik zag mezelf al helemaal zitten. Donderdagmorgen, slaapoogies, mok koffie en staren naar het scherm om een kaartjes te kunnen bemachtigen. Al moet ik er om 06:00 uur voor gaan zitten, dan doe ik dat ook hoor.

Marco Borsato. Waar mijn Sis en ik altijd naar toe gaan. En nu in 0ktober weer! Gisteren bekend gemaakt dat hij Symphonica in Rosso ging doen. En dat gaat 2 avonden worden in oktober. Superblij ben ik. Lijk wel een kind met een snoepje. En dan met Zucchero, waar ik ook al van kleins af aan fan van ben.

En vandaag kreeg ik ineens mail, ik kan de tickets nu al bestellen. Pre-sale!! Joehoeeee, natuurlijk doe ik dat. En gedaan…

We hebben een collector-ticket. Een keycord met een kaartje om binnen te komen. En het is ook gelijk een collectorsitem. Hoe supercool is dat dan?

Marco! Here we come!! Op naar 24 oktober 2015.

 

 

En natuurlijk Eros Ramazzotti niet vergeten hoor! Ook daar de tickets voor binnen. Dinsdag 3 november 2015. Ook daar gaan Sis en ik al van het begin naar toe. Jeugdsentiment en kom op zeg..het is toch een lekkere vent, en zingen dat hij kan!! Daar moeten we ook altijd bij zijn. Je bent fan of je bent het niet he? Al zijn muziek hebben, altijd mee zingen. Terug in de tijd. Poehhhh!!

We hebben 2 TE gekke concerten voor de boeg.  Eerst marco en dan een week later Eros Ramazzotti. Een mooie week tegemoet.

 

©Photographytime

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update