Trouwen, ik kan het mij nog herinneren als de dag van gisteren. Ik! die mijn hubbie ten huwelijk vroeg.

Echt waar I did

Op mijn knieën in een vol restaurant. Duh! Natuurlijk durf ik dat wel. What do you think?

6 oktober 2006. Precies die dag hadden wij elkaar leren kennen. Ehh nee! niet die dag, jawel, wel die dag, maar dan 2 jaar geleden, 2004 dus. Get it?

En natuurlijk een openingsdans, die hoort er wel bij he? En natuurlijk omdat wij al op Salsa dansen zaten, wilde wij wel een openingsdans maar dan met Salsa.

 

En dat moest geoefend worden, maar dat ging niet zo makkelijk. Om eerlijk te zijn? i was a pain in the ass..echt waar!

Marc, die toen onze dansleraar was heeft wat met mij te stellen gehad hoor, maar ik zwijg daar maar over. Want verder ben ik best wel leuk en zo…aardig ook wel.

Ok, nu get to the point please

Michael, ja ja onze Michael. Die kan veel, had ik dat al verteld?

Misschien ga jij ook wel trouwen? leuk!! Mogen wij erbij zijn? Fotograferen en zo. En dat Michael jouw 1e dans mag leren aan jullie. Je moet wel je 1e dans goed doen he? Dat is een EIS!

123 567 

Ik hoor mezelf nog tellen, nee, niet voor lang, want ik had het snel onder de knie wel. Ik werd dol van dat tellen. En ken je dat? Met iemand dansen die constant dan aan het tellen is? Oh my gosh! Ja! dat ging toen echt zo hoor.

Maar ok, waar was ik.

Ohh ja, Michael kan jullie de 1e dans leren. Hoe cool is dat! Salsa, toch veel beter dan de Wals, of die oude Foxtrot? Zeg nou zelf!

In augustus ging er een mooi koppel trouwen en dit mooie koppel had ook de 1e dans geleerd bij Michael. En natuurlijk heb ik hier bewijs van.

 

Are your ready folks? Sit and enjoy!

 

 

So? did you liked it? I did! You know how to make contact, right? So, maak die afspraak dan lovebirds

 

Mylittleperfectworld with ♥

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update